schumi
Kayıtlı Üye
Arkadaslar bayram munasebetiyle Pazartesi gununden itibaren Kirklareli ve Edirneye ziyaretlerde bulundum..Florya Tunc Petrolden depomu 189TLye fulledim..Once beylikduzune oradan otobana girip Kirklareline yolun bos olmasindan da istifade ederek 120 km/s sabit hizla cruise control ile gittim.Sehir icinde gezmeden evin garajina parkettim..O anda 250 km olmustu yakit alip gostergeyi sifirladiktan sonra..Daha sonraki gun edirneye gittim geldim..Yine sehiricinde dolasmadan sadece otobanda kullandim ve edirneden dondukten sonra 400 km olmustu..Ve dun gece Kirklarelinden istanbula dondum..yine cruise control ile 120 km/s sabit hizla gittim..ve Beylikduzune evin onune geldigimde 590 km olmustu ve yakit yostergesinde ibre yarim deponun biraz uzerindeydi...yol bilgisayari ise daha 440 km gidebilecegimi gosteriyor...
Aracimda bu seyyahat boyunca yanimda benden baska 3 kisi daha vardi..
Aracim 41000de ve 2.5 yasinda..Uzun yolda demek ki bir depo ile 900 km gidebilir TSI gibi aciklamalarin gercekci olacagina inanmaya basladim..Yol bilgisayarinin dedigi gibi 440 km daha gidemem artik sehir ici gidicem cunku..Iste kisa bir bayram oykusu...Tekrar hepinize iyi bayramlar...
Güzel değer yakalamışsın Kaan abi..Ancak yanıltma ihtimali de var gibi sanki..Çünkü 250 km olmuştu ve tekrar yakıt aldım demişsin..Daha sonra da İstanbula döndüğünde yakıt göstergesinde ibre yarım deponun biraz üzerindeydi demişsin..Bizim araçlarda bu benzin şamandırası düşmüyo düşmüyo sonra birden düşüyo mesela..Böyle bişi olmasın sonra..