Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Emre yok mu soyle 500 km dumduz bir otoban girelim sonunda cikip geri donelim bir rekor kiralimkey:key:
Kesinliklle bir depo ile 900 km civarı yol yapman gerek Varol kardeşim.Tabiiki ortalama 100-120 km hızları geçmeden.Denenmiş senin motorun aynısı toledo ile daha yeni. Bu arada Kaan kardeş güzel bir değer yakalamaşsın.ah ben de istiyorum bir depoyla o kadar gidebilmek..pazar antep'e gidecektim okullar bir gün daha kapalı imiş pazartesi yola çıkacağım..burdan ankara ordan aksaray-konya ereğliden tekrar otoban pozantı üzereinden adana-gaziantep/nizip nerde o sabır bi de benimki öyle tsi değil ki..ah deneyim bakayım 100 le gitmeyi toplamda 1155 km..2 depo yakarım gene
Kesinliklle bir depo ile 900 km civarı yol yapman gerek Varol kardeşim.Tabiiki ortalama 100-120 km hızları geçmeden.Denenmiş senin motorun aynısı toledo ile daha yeni. Bu arada Kaan kardeş güzel bir değer yakalamaşsın.