Leon Tdi Dsg,Civic Otomatik,Megane 2 115 hp vs vs.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sahinsp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konuyu başlatan arkadaş nerde ? 🙄

Bir taş attı kuyuya bizim erhanlar bir türlü çıkaramadı 🙂))
bence böyle bir kapışma olmamıştır olsaydı videosunu bırakırdı kurtbil doğru söylüyor katılıyorum..

Kendi görüşüm ; arkadaş arasında tartıştılar herkes birini savundu oda aceba deyip bizden fikir alıyor işte 😀

Bir taş attı kuyuya bizim erhanlar bir türlü çıkaramadı 🙂))
bence böyle bir kapışma olmamıştır olsaydı videosunu bırakırdı kurtbil doğru söylüyor katılıyorum..

Kendi görüşüm ; arkadaş arasında tartıştılar herkes birini savundu oda aceba deyip bizden fikir alıyor işte 😀

haklısın mevlüt abi 😀 ortada konu açan yok video yok bizde burda birbirimizi kemirioruz 😀 😀

O değildE konu kendini aşmış çok alakasız yere gelmiş arabanın ağırlığı ne alakaysa 🙂)
ruhsatı boşver merak ediyosanız kantara çıkın gramına kadar çıkarsınlar 😀

Bu konu ban yer gibime geliyor çok gereksiz yazılar yazılmış en baştada sen varsın 😀

polis zoruyla bulunsun bence şu konuyu açan arkadaş madem açtın konuyu ne diye sonucunu yazmıyorsun arkadaşım.

enteresan ben 1.4 tsi 122hp golf6 dsg ile 0-60 a kadar önde yürüyorum daha sonra tsi geliyo ufak ufak ilerliyor..
denemek istedim 1.2tsi nasıl bizim aracı geçiyor diye 🙂

Muratcan bugün DSG 1.6TDI Golf'lü bir arkadaşım var onunla denedik sahilyolu ışıklarda. Bende 18" bbs seat sport jant var. Yürüyüşünü değiştireceğini herkes biliyor burada. Kalktık ilk kafayı o atıyor ama 40'lı hızlarda yanına geliyorum. 2. vitese attığımda ise öne geçiyorum 🙂 2 kere denedik. ilkinde launch control'dü adı sanırım 4bin devire getirmeden kalktım patiye tutunmadan 2'ye attıktan bir süre sonra geçtim. 2. kalkışta launch control yaptım 2.vitese attığım an önündeydim 🙂 Fabrika değerlerine de bakarsan 1 saniye önde 0-100'de bizde 0-120 filan denedik yetişemiyor. Roll'de nolur bilmiyorum ama bi kezde öylesine gazlamıştık. ben 2.vites 2200 devir civarındaydım ilk o gaza bastı sonra yetişmek için bastığımda önüne geçmiştim. Senin araba nasıl gidiyor öyle demişti arkadaş 🙂

39,103Konu
763,795Mesajlar
21,828Kullanıcılar
hsnbscvcSon üye
Geri
Üst Alt