Leon Tdi Dsg,Civic Otomatik,Megane 2 115 hp vs vs.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sahinsp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gidin aracları kantara cıkarın gelın burada yazın mılletın konusunuda p.... ettık konu neydı nerelere geldi.Cıkan degerleri beklıyoruz bızde kesın ve net bilgiye aynı zamanda dogru bır bılgıye ulaşmış oluruz.

bende öle düşünüyorum en müsait zamanda çıkıcam kantara serhat abi gel beraber çıkalım 😀

allah askına ne kılo muhabbetıymıs ya sayfa sayfa okudum hala sonuc yok ortada,soyle denemeler yapıldımı ne olur ne gıder dıye tartısma yaratıcak bos muhabbet donucek konular acılmasın allah askında,herkesın en basıtınde vıdeo ceken telefonu var heralde su denemelerınde vıdeosu vardır koyulsun ızleyelım.Kım kımı gecerden konu leonun kılosu su olur bu olur yok ruhsatta baska sıtede baska yazıyora gelmıs.
He dıp not verım saglıklı 1.6 100hp lık polo dragda alayını deler,neredeyse 1000 kılo gıbı b agırlıgı var verılerınden tahmın yuruterek degıl bıldıgım araba oldugu ıcın yazıyorum bunuda.

allah askına ne kılo muhabbetıymıs ya sayfa sayfa okudum hala sonuc yok ortada,soyle denemeler yapıldımı ne olur ne gıder dıye tartısma yaratıcak bos muhabbet donucek konular acılmasın allah askında,herkesın en basıtınde vıdeo ceken telefonu var heralde su denemelerınde vıdeosu vardır koyulsun ızleyelım.Kım kımı gecerden konu leonun kılosu su olur bu olur yok ruhsatta baska sıtede baska yazıyora gelmıs.
He dıp not verım saglıklı 1.6 100hp lık polo dragda alayını deler,neredeyse 1000 kılo gıbı b agırlıgı var verılerınden tahmın yuruterek degıl bıldıgım araba oldugu ıcın yazıyorum bunuda.
Sevgılı modum cezmı abı sıte uyelerının roll vıdeoların yasaklamıstı yoksa bu yasak kalktı mı?Verdıgın ornek cok güzel katılıyorum.

Sevgılı modum cezmı abı sıte uyelerının roll vıdeoların yasaklamıstı yoksa bu yasak kalktı mı ? Verdıgın ornek cok güzel katılıyorum.
uyelerımız arasında oldugunda sıkıntı yaratabılıyor bu tarz vıdeolar,uyelerımız arasında olmadıgı surece sıkıntı olmuyor cezmı abı de bu tarz durumlarda musama gosterır dıye umuyorum.

Otomatik Civic kullanıcısı olarak söylüyorum; otomatik Civic sonuncu olur. Değişken oranlı şanzımanı var ama tam gaz giderken uzun oranı kullanıyor ve araba hızlanmıyor. 150km/h den sonra bir şey beklemeyin zaten yokuş aşağı olmadığı sürece.

Bu video kesinlikle yokuş aşağı =)

bende kullanıorum aynı 2007 model civic manule aynı böle gidior değişen bişi yok hadi dielim yokuş aşşağı 1.6 tdi de yokuş aşşağı bassın gene böle hızlanmaz nerde bu dou nerde bu ismail nerde bu ZGR 😀 😀

39,103Konu
763,795Mesajlar
21,828Kullanıcılar
hsnbscvcSon üye
Geri
Üst Alt