konuyu inceledim de...kullanıcı hatası gibi görünüyor ...durduk yere jantın iç kısmında boyle yarılma olmaz.34 psi hava bunu yaracak kadar güçlü değil.hal boyle olunca daha evvel kavis,taş,vs olumsuz bir durum olmuşsa bozuk yolda esneyen jant esneye esneye patlatmış.fabrikasyon hata oldugunu düşünmüyorum.cunku lastık jant hayat taşıdığından mutlaka testlerden gecirilmiştir...43 yaşındayım ilk kez duyuyom...kostebek cukurlara lastığı sokunca fren sıkıyorsanız yanlış
cunku benim işim gereği bar basınc işleriylede uğraşıyorum ordan biliyorum
darbe gören demir bir de cukur gördü mü esneye esneye boyle vahim üzücü durumlar cıkabiliyor...bunu ispatlayamazsınız
[doublepost=1477760417,1477759889][/doublepost]+++++++ darbe görmüş lastıkten değil jantdan patlatmış...durduk yere jant kırılmaz lastık içindeki hava 30-34 psi arası gücü yetmez arkadaşım...jantın malzemesii adise bunca zaman nasıl o jant kırılmamış hayret...diğer jantlarda aynı olması lazım o zaman
o zaman o psikolojıyle nasıl süreceksiniz trafiği riske sokacaksınız...sizden ricam kullanıcı hatasını kabullenıp hiç bişi olmamış gibi yolunuza devam etmek.olmadı arabanızı değiştirin..senin anlattıklarından şunu cıkartıyorum
normal seyir halinde 3 .vitesle hızla giderken lastik birden hava boşaldı patladı.benım bi suçum yok
ama bişiler olmuş iyi hatırlayın...bunu inandırmanız güç olacak testlerden de temiz gecer..konuyu askıda bırakmayın mutlaka durumdan haber edin