GÖKHAN ŞİMŞEK
Kayıtlı Üye
korayım sanırım kaliteli ellere teslim edilmeli ama insanların alnında kaliteli diye de yazmıyor işte bu nedenle ülkemizdede eline anahtarı alan usta kesildiğinden bilmişlik tasladığından kaliteyi de tutturamadık...o nedenle birsürü memnun vede daha fazlası şikayetçi insan var...geçen yaz alman plakalı audi görmüştüm eski kasa a6 mıydı a5 miydi araç zırhlı bir abi getirmişti 400 beygirlik özel yapım camları falan iki kat (zırhlı ya) abi tüp takmıştı o araca...vede sorunsuz biniyormuş almanyada brc takmışlar...ama bizim ülkede brc değil bbbrrrccc taksalar bile adam gibi beceremediklerinden şikayetçi insan bol bu nedenlede pimpirikli insanlar benim gibi olaya tatmin olamıyorlar...benim fikrim gerçekten iyi usta bulunmalı!!!ama nerdeeeee??enazından artvinde....iyi de yağ eksiltmesi yaşanan bir sorun ama 4000 km de bu kadardan bahsetmek üstüne basa basa söylüyorum imkansız sorunun araçta aranması gerekiyor...
benim aracım da 90000 km de ve daha 10000km de taktırdım bir kez bile sorun yaşamadım birçok eş dost akrabamı tutup götürdüm hepsi allah razı olsun dedi ve bir kez bile sanayi yollarına düşmediler...
ama şunu da belirtmek istiyorum opel ve toyota grubu araçlarda kalibrasyon bir türlü tutmuyor ve probleme açık buna itirazım yok iddia da etmem...
ama şunun sonuna kadar arkasındayım iyi bir marka iyi bir ustanın elinde üstüne basa basa söylüyorum sağlıklı bir araca uygulandığında bakımlarını aksatmadığın sürece hiç bir sorun çıkarmaz...
---------- Post added at 02:46 ---------- Previous post was at 02:45 ----------
gökhan hocam konuyu baştan aşağıya okudum hem fikir talep ediyosun hemde hiçbi tatmin edici cevap alamadan tecrübelerini anlatıyosun anlamadım ben bişey,
e kardeş tatmin edici cevaplar alsak ta yorum yapmazdık