Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
neden?? en azından tatmin edici bir açıklama lütfen??Lpgden uzak dur bence..
[/COLOR]
emre memnunsun yani öylemi birara çok yakıyor diyodun ayar mı yoktu acaba??yeni taktırdığında zaman alıyormu alışması???
)
şuan için memnunum abi 259000 kmde takıldı şuan 276000 kmde araç yaptığım masrafın yarısı şimdiden çıktı gibi. sıkıntılarıda büyük ölçüde çözdük usta iyi olduktan sonra gerisi hikaye. ayrıca snein aracın yeni olduğu için benim kadar sıkıntı yaşamazsn.
serhat kardeşim ustaların onu neye dayanarak söylüyorlar sorup bizimle paylaşırsan sevinirim bunu soruyorum ve birazda bilerek üzerine gidiyorum çünkü düşünen arkadaşlarımı bu kulaktan dolma bilgilerle yanlış yönlendiriyorsunuz...
siz ısrarla kötü dedikçe bende ısrarla araca zararı yok diye direteceğim kii yok da zaten...
bu düşünceyle lpg aracın ağırlığını değiştirdiği için lastik patlasa bundan bilinecek... yağ eksiltiyorsa arabada bir problem yokmuş gibi bunu da üzerine atın... ister taktır ister taktırma bu sana kalmış sonuçta beni bağlayan birşey yok ama insanları yanlış yönlendirmeyin benim anlatmaya çalıştığım tek şey bu...