Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
İkiside alman ama Eibach köklü bir firma kesinlikle eibach şaşmaVogtland 4.5luk mu eibach 5 lik mi karar veremedim
Coille uğraşamam abi ben ya rot balans bozuyo diyolar indirip kaldirdikça
[doublepost=1455816164,1455816068][/doublepost]
Aracım 18 jant zaten abi ama daha ilerleyen zamanlarda spacer da düşünüyorum jantlar 16 gibi duruyo camurlugun içinde olduğu için
[doublepost=1455816434][/doublepost]
Ailem çok nadir biniyor en fazla 3 kişi oluyo arabada daha fazlada olmadı nerden aldınız ve ne kadara aldınız teşekkürler
Eğer arabaya ailen binmiyor bireysel olarak sadece sen kullanıyorsan 3.5 cm yaptır. Çünkü şuan 5 taktırsan bile ileride arabana yapacağın modifikasyon işlemlerinde araban gözüne çok yüksek gelicek ve düşürmek isticeksin. İki defa masrafa girmektense daha basık olması yararına. Şunu da unutma eğer 5 cm aldıysan bile kesinlikle yayları ısıtıp pres yaptırma canını tehlikeye atarsın.Leon FR (mk3-5f) için spor yay tavsiyeniz hangi markadır sebebinide söylerseniz daha çok yardımcı olursunuz?
Vogtland/Eibach(Sportline/Pro-kit)/HR/Ultra Racing
Yayda pres ısıtma kestirme işlemlerine ben kesinlikle karşıyım. Orjinalliği gidiyor konfor gidiyor belli bi esneme payı var sonra ısıttığında genleşme olayı var. Dikkat et bu konuya bence3.5luğu sonradan presletirsin diyosun yani abi
Aracı 5'lik eibach baya düşürmüş fakat yan marspiyeller yok olduktan sonra sanki daha bi tatmin etmezlik olucakBen 5lik eibach taktım önler güzel fakat arkalar tatmin edici şekilde dusmedi
aliosman