Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
aynen bu yukseklık yeterlı olur..teşekkurler paylasımlar ıcın usta
kurye ile elden teslime verildi
Sürekli dolu gezmiyorsan eğer 5 lik almanı tavsiye ederim ben.Önler 3 arkalar 5 lik olsa sırıtır mi acaba
[doublepost=1455804229,1455804127][/doublepost]Forumda baya baktım çoğu kişide eibach dan bahsediyor marka konusunda eibach almaya karar verdim de 3luk te arkalar pek tatmin etmedi beni
vogtland on numara beş yıldız tabı bıyerden sonra oda sıkıyor coil e sarıyosun
Aracım 18 jant zaten abi ama daha ilerleyen zamanlarda spacer da düşünüyorum jantlar 16 gibi duruyo camurlugun içinde olduğu içinvogşant da iidir eibach da diğerlerini bilmem.5 cm düşürürseniz ekstra jant ekstra spacer ekstra lastık gerekebilir tatmın açısından.
Ailem çok nadir biniyor en fazla 3 kişi oluyo arabada daha fazlada olmadı nerden aldınız ve ne kadara aldınız teşekkürlerBen 4.5 luk vogtland kullanıyorum. Araba gayet konforlu eskisinden daha konforlu bile diyebilirim. Yol tutuşu mükemmel. Ama aileniz ile binecekseniz sürtme yapar
Sent from my iPhone using Tapatalk