Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Öğrenmiş olduğunuz sıfır, motor numarasız blok değişim işlemi, yalnız sizdeki ruhsatta yazan motor hacmini takabilirsiniz,yani 1.6 lt, sizin sorduğunuz 1.4lt. olan motor değil mi? En son kurallar içinde hacim değişikliği yapılamıyor, orjinalinin artık Türkiye de bulunamadığı durumlar hariç.
Bununla beraber amortisör ve frende değişim yapılması zaten gerekecek.
Can, elbette sorunsuz çok swap var TR'de gezen. kendi aracımdan örnek de verdim. Yılmaz'a yazdığım mesaja bakarsan iyi ustasını bulman lazım, sanayide tec... edilir yoksa demişim. Ankara'daki Swap center bu işte gerçekten çok iyi, Bursada sağır Orhan var, istanbulda da bir sürü bu işi yapan var ama tanımıyorum ve bilmiyorum hiçbirini. Elbette görmek isteriz güzel bir swap leon harikulade olurda bence. Fakat meşakatli, uğraşlı ve hata affetmeyen bir iş.
tüm yorumları tek tek okudum olumlu olumsuz yanları mevcut swap işinin belli ki.fakat Yılmaz abi gayet niyetli,macera arıyo epey ben olsam bu kdr kafaya koyduktan sonra takardım abi,bilmem samimiyetinizi motorun sahibi ile ama takıp 1-2 ay deneme imkanın varmı acaba? eğer ki o süreçte sorun olmadı ve gidişini vs beğendim okey der anlaşır alırdım,sonra bi daha sorun olmicak anlamına gelmemek ile beraber biliyosun abi arada kalmak en pis iş,ya tak gitsin dene şansını olmadı eski motora dönüş yapıcaksın,yada vazgeç direk bu sevdadan 10 bine bitse o iş atıyorum 25binlik leon=35bin tl,35e cupra fr vs bildiğim kadarıyla yok..sonunu düşünen kahraman olamaz abi,saygılarkey: