yellowdriver
Kayıtlı Üye
mrtsnr arkadaşın son yazdığını iyice incele ve mutlaka 1.2 ve 1.4 iki aracı dene. o zaman bu araçların normal 1.6 lar ile alakası olmadığını anlayacaksın. bir çok firma artık turbo araçlar üretiyor ve artık turbosuz araç kalmayacak (dizellerde olduğu gibi) euro 5 normuna uygun motorlar bunlar ve gittikçe değeri artacak benim düşüncem. hatta bu düşünceyle satmam gereken aracı şuan satmadan idare etmeye çalışıyorum.mgencay teşekkürler
Çöllü karar verebilirsem araç araştıracağım
mrtsnr çok teşekkürler uzun ve açıklayıcı mesajın için.. Elimdeki para ile düşük modek dizel alabilirim ama modeli yeni olsun istediğim için dizel ihtimali ortadan kalkıyor benim için.. Leona binmek istiyorum ve benzin yönündende kafam az rahat olsun istiyorum. arkadaşlarım 25 civarı yakarken ben 2katı yakmak istemiyorum o yüzden 1.2 daha mantıklı geliyor ama satarken zorun yaşarmıyım yada mesela çoğu kişinin dediği 1.2 arabadan zevk alamazsın yada uzun yolda sollamaya kalktığında sıkıntıya düşersin felan diyorlar. Böyle bir durum mümkün 1.2TSI ile?
Yılda 1000lira fazla verme konusuna gelince sonuçta verilebilir bir para ama 1.2 ile 1.4 arasında büyük bir fark olmayacaksa sırf benzinden dolayı böyle bir zarar girmekte istemem..