atay78
Kayıtlı Üye
cevabınız teşekkür ederim.
rıca ederım ınsallah onerım derdınıze care olur denersenız ve sonucu forumda paylasırsanız sevınırım hayırlı geceler
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
cevabınız teşekkür ederim.
Merhaba
Arkadaşlar doğuş oto garanti kısmından gelen cevap ta tamponun sökülüp tahliye deliklerinin kontrol edilmesini ,farların değişiminin mümkün olmadığı bildirildi.
Ben far içindeki sararmanın şimdi kullanmaya bir engel olamayacağını ancak garanti süresi bittikten sonra bunun daha da artması neticesinde farın işlevinin azalması durumunda sıkıntı oluşacağını belirttim ,o zaman far değişimi için ücret mi ödeyeceğim.
Yaz sonuna kadar beklemeyi düşünüp ondan sonra ne yapacagıma karar vereceğim.Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
Geçmiş olsun. Umarım serviste değiştirirler.Mrb.
Farın alt kısmında iç te bir şerit gibi tırtılılı olan kısımlar kirli sarı oldu farın iç kısmında bir şey yok.
Merhabalar,Benim aracın farı bu.