LEON2015
Kayıtlı Üye
[DIKKAT][/DIKKAT]
13.01.2013 günü servise çağırdılar gidip yukarıda yazdığım sorunu görüşeceğim.
Bu arada bu konu ile ilgili yeni bir tespiti size aktarayım.Aracımı motor sıcak iken led far camlarını ıslak bez ile silince yine farın içinde nemlenme oluştu,yani yağmur yağmadan da bu sorun ortaya çıkıyor. Led farlı aracı olan arkadaşlar deneyebilir mi?
ArkadaşlarMerhabalar
Aracım 2013 model LEON 1,2 dsg style paket led farlı,İstanbul da oturuyorum geçenlerde yağan yağmurlarda aracımı uzun süre istanbul trafiğinde kullanmıştım iki defa da far yıkamayı çalıştırmıştım.Aracımı stop ettirdiğimde farların çamurlarını silmek istediğimde farların alt kısımlarında,far camı boyunca içten buharlanmış ve nemlenmiş olduğunu gördüm o an canım çok sıkıldı ve onar dakika ara ile tekrar baktım gittikçe azaldı ve yarım saat sonra farların içindeki buharlanmanın yok olduğunu gördüm.
Şimdi bu sorun far yıkamadan fışkıran sudan mı fazla yağan yağmurdan mı bu hale geldi bu sorun devam eder mi, bilgisi olan ve böyle bir sorun yaşayan var mı bana yardımcı olur musunuz, servise götürmeme gerekir mi
13.01.2013 günü servise çağırdılar gidip yukarıda yazdığım sorunu görüşeceğim.
Bu arada bu konu ile ilgili yeni bir tespiti size aktarayım.Aracımı motor sıcak iken led far camlarını ıslak bez ile silince yine farın içinde nemlenme oluştu,yani yağmur yağmadan da bu sorun ortaya çıkıyor. Led farlı aracı olan arkadaşlar deneyebilir mi?