Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
o yazıda ki asıl açıklama şu cümle: "Bu durumda sürücünün arka tarafı kontrol etme şansı kalmayacak ve hızlanmaya çalışacaktır..."
neden arkaya takılmasını istediklerini açıklıyo..
şöyle bi gerçeği de görmezden gelmek bence doğru değil..bi arabanın burnunun virajın içine bakması, virajın dışına bakmasından her daim daha iyidir..zaten virajın dışına bakan ön taraf aracın önden kaydığını gösterir..ve bi arabanın burnunun virajın içine bakmasının 2 yolu var..ilki güzel tutanan bi ön taraf diğeri de gevşek arka taraf..
bunun yanında daha iyi tutunan arka taraf kafadan kaymaya sebep olur doğal olarak..bunları kendi deneyimlerimden değil motorsporlarında yıllardır bu yönde ayar yapıldığından söylüyorum..
ek olarak..
FWD araçlar için ivmelenme, bütün araçlar için yön verme ve frenlemenin çok büyük bi kısmı ön 2 tekeri ilgilendirir..
bütün bunları göz ardı edip neden arkaya yeni takıyoruz anlamamadım tatmin edici bi yazı yazmamışlar..
Michelin'de kesmedi diyosun
Bu durumda sürücünün arka tarafı kontrol etme şansı kalmayacak ve hızlanmaya çalışacaktır ki, bu da aracın arka tarafının savrulmasına yol açacaktır. Yalnızca deneyimli bir sürücü bu kötü durumla başa çıkabilir...
bu da video niye arkaya takılmasına dair
Ben arka lastiğin yüksek hızlarda patlamasının çok daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum
xx