Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kardeşim bende zaten şimdi almayacağım kiii bu kış rezil oldum gelecek yıl vezir olurum...Feridun kardeşim kış bitti Antep te yav nedicin kış lastiğini ama madem alacam diyosan dunlop tavsiye ederim.
yorumunuz için çok teşekkürler.. düne kadar lassa da karar kılmıştımmmm.İstanbula geçen hafta cuma günü kar yagdı.Kar düştügünden beri araçla trafıkteyım.Kış lastiğimiz Lassa snoways Eradır.Normalde yagıslı havalarda yaz lastıklerının patıye dustugu yerlerde cıddı fark yaratıyor.Yazlık olarak kullanılan lastıklerımız contınentaldır.Kış şartlarında Lassa kış lastıgı contıye gore daha fazla güven veriyor.Normal yagıslı havalardakını cıkalım.Geçen hafta cuma gunu yagan karla beraber yoldan hıc ayrılmadık.Kar altında sureklı olarak bır yerlere gıttım.Şu ana kadar takıldıgım bir yer kesinlikle olmadı.Hatta İkitelli sanayi bölgesinde boş yollarda aracı sert kullanmama ragmen hiçbir sıkıntı yaşamadım.Evin dik bayırda bulunuyor.Burayı kar zamanı ender b Arac cıkar iner.Pazartesi-salı-çarşamba hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Tavsiyem yerli malı yurdum malı Lassa Snoways Eraa......