ims
Kayıtlı Üye
Goodyear UltraGrip 8 'i met ediyorlar, hepsiburada'da fiyatı uygun geldi bana. Ne dersiniz?
UG9'dan kayda değer şekilde ucuzsa ve tarihi yeniyse olabilir.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Goodyear UltraGrip 8 'i met ediyorlar, hepsiburada'da fiyatı uygun geldi bana. Ne dersiniz?
Bi arkadaş vasıtası ile buldum Goodyear Ultragrip 9. 8 ile farkı nedir acaba?UG9'dan kayda değer şekilde ucuzsa ve tarihi yeniyse olabilir.
teşekkürler, 9 dan alayım madem. Kış lastiği zorunluluğu tarihlerinden haberi olan var mı acaba?Yanılmıyorsam 8 2011 yılından beri üretiliyor, 9 ise 2014 olması gerek. Kısacası birisi daha yeni teknoloji.
Ticatiler için Kasım ortası yada Aralık başı diye hatırlıyorumteşekkürler, 9 dan alayım madem. Kış lastiği zorunluluğu tarihlerinden haberi olan var mı acaba?
1 aralık 1 nisan olması gerekiyor birçok ilde binek araçlar içinde zorunlu kaçma şansı yok, zaten kaçmamak ta lazım safety firstTicatiler için Kasım ortası yada Aralık başı diye hatırlıyorum
kurye ile elden teslime verildi
Katılıyorum bende sürekli kullanıyorum ve Kocaeli bu konuda ilk pilot şehirdi ondan sürekli kullanıyorum ama tehlikeye de davetiye çıkartıyor sonuçta bir ay soğuk oluyor ondan hava normal geçiyor ve kış kar lastiğini yıpratır ve güvenlik zafiyeti sunarB
1 aralık 1 nisan olması gerekiyor birçok ilde binek araçlar içinde zorunlu kaçma şansı yok, zaten kaçmamak ta lazım safety first