kirlisakal
Kayıtlı Üye
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
İstanbul da kar kıyamet hava çok olmuyor krosklaymint alıp yaz kış kullanabilirsin. Etiket değerleri gayet iyi. Tak çıkar işi olmaz. İlle de lazımsa kirlisakal in kullandığı lastik ten alırdım.
kışın ortasında bolu dağında -18 de rampa yukarı yolda kalmış son kasa bmw cekmiş adamım...michelin a4 ü tek geçerim.ayrıca 80-90 km banamısın demiyor güven veren lastik.kar da sağlam gidiyor buzda civi bile caksan kayar
Ekli dosyayı görüntüle 8726
Bahçeşehir de kış başka demek ki , kışlık lastik almak iyi olacak anlaşılan. Kampanya yaparlar 1 -2 aya.istanbulun bahçeşehir semtindeyim ve son kış burada dizim kadar kar vardı yollarda boyum 1.88 sen hesap et abi ayrıca viyadüklerde ne mercedesler bmw'ler titreyerek giderken ben lineadaki continental ile 90-100 gidebiliyordum. o yüzden almamak yanlış olur. mesele kar değil sadece, sıcaklık burada asıl etken. +7 derece altında lastiklerin tutuşu azalıyor standart lastiklerde. açıkçası gidip cross climate'a da o kadar para verir miyim şu an ki 4 mevsimlerim taş gibiyken, vermem sanırım. bir takım kış, bir takım da üstündekiler yeterli ve gerekli olur diye düşünüyorum şahsi olarak
kış lastiğinde mucit Nokian tavsiye ederim kışlık ve yazlık ayrı serilerini kullanıyorum,
on numara kaliteli yumuşak lastiktir sınıfında rakipsizdir...