Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kaza hakkında

Detaylı baksınlar radyatör e falan umarım fazla birşey yoktur da rahatla atlatırsın değer kaybı davası 1 defa oluyor o konuda iyi düşün yapılan masrafa göre bir değer veriliyor çünki

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Değer kaybı davası 1 defa oluyor derken allah korusun 2 3 ay sonra başka kazaya karıştığım zaman bidaha olmuyormu yani ?

Komple boyanacak dedigi yine lokal boya yapilacak ve tum kaput uzerine vernik atilacagi icin tamami boyanmis gibi oluyor. Boya kalinligi her yerde ayni yani vernik yuzunden. Ayrica farlar da kesin degisecek dememistir. Sokup baktiktan sonra eger gorunmeyen yerde catlak vs varsa degisirler. Zaten eksper onayindan sonra degisiyor. Eksper saglam fara degisim verdirmez.

Herşey tamam ama bu sefer servis bana kaput komple boyanıcak dedi lokal boya yapmıyorlarmış. Bende şuanlık vazgeçtim aldım aracı geri. Ve farlar filan sağlam olmasına ragmen ayakları kırıksa farları değiştiricez demesi iyice içkillendirdi beni. Bana sanayi yolu gözüktü

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardeşim servistekilere hiç bulaşma para kazanacaklar ya geçiriyorlar autoking bir akıl danış adamlar profesyonel ben gitti 1 sefer müşteri memnuniyeti işçilik mükemmel inş yoğunluk yoktur :D

Komple boyanacak dedigi yine lokal boya yapilacak ve tum kaput uzerine vernik atilacagi icin tamami boyanmis gibi oluyor. Boya kalinligi her yerde ayni yani vernik yuzunden. Ayrica farlar da kesin degisecek dememistir. Sokup baktiktan sonra eger gorunmeyen yerde catlak vs varsa degisirler. Zaten eksper onayindan sonra degisiyor. Eksper saglam fara degisim verdirmez.

Yani anlamadım şimdi serviste yapılan düzeltme ve boyama işlemi ile dışardaki özel serviste yapılacak olan düzeltme ve boyama işlemi aynımı ?

Evet hocam dısarda da kaputu doğrultup boyayacaklar, serviste de doğrultup boyayacaklar. Fark eden bir şey yok. Kaputu doğrultup boyayı kazıyacak 10 cm kadar lokal denilmesinin sebebi o, Fakat boya üzerine parlaklık veren vernik tüm kaputa uygulanacagı için tamamı boyanmış anlamı doğuyor. Serviste de dışarda da aynısı yapılacak. Ben aynı durumda servisi tercih ettim.

Geçmiş olsun .Karşı tarafın zorunlu sigortası bu masrafı karşılayacaktır ama zorunlu sigortaların yetkili servislerle anlaşmaları pek yok diye biliyorum.Yetkili serviste yaptırmak istediğinizde eksper buna onay verecek mi?Bu konuda hiç bir araştırma yaptınız mı?

Evet hocam dısarda da kaputu doğrultup boyayacaklar, serviste de doğrultup boyayacaklar. Fark eden bir şey yok. Kaputu doğrultup boyayı kazıyacak 10 cm kadar lokal denilmesinin sebebi o, Fakat boya üzerine parlaklık veren vernik tüm kaputa uygulanacagı için tamamı boyanmış anlamı doğuyor. Serviste de dışarda da aynısı yapılacak. Ben aynı durumda servisi tercih ettim.

Anladım ben bunu bir araştırıyım. Satarken alacak kişi cihazla bakınca kaputun heryeri boyalı gözükecekse adamı zor ikna ederiz valla.

Geri
Üst Alt