Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kaza hakkında

Gecmis olsun. Kaput hasari sizinkine benzer bir kaza gecen hafta bizim de basimiza geldi arac su an serviste yarin teslim edilecek. Sol farin on kismi sizinki gibi yamuldu serviste dogrultulup boyandi. 1 haftadir ikame arac verdi servis 2016 golf Servis pahali insan ilk iskilleniyor ama iciniz rahat oluyor yapacaklari her islemde benim onayimi alarak hatta yerinde gostererek yaptilar. Disarda yaptirmanizi tavsiye etmem. Satarken serviste islem gormus araba ile sanayide islem goren arabaya ayni gozle bakmazlar diye dusunuyorum.

Arkadaşlar sabah araca gittiğimde porshe cayyane marka jip Sahibi bir bayan ( komşumuz olur ama tanımıyoruz ) aracıma çarpmış. Kendisinin çarptığından emin olmak için aradık kabul etti çarptığını. Akşam konuşacaktık fakat aramalarıma cevap vermedi. Şimdi buraya nasıl bir işlem uygulanır. Ve ilk kazam nasıl bir yol izleniyor. Kadınla hala yüz yüze görüşemedik. Ekli dosyayı görüntüle 16678Ekli dosyayı görüntüle 16679Ekli dosyayı görüntüle 16680Ekli dosyayı görüntüle 16681

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Geçmiş olsun Allahtan büyük birşey değil kaputu falan kesinlikle değiştirme plakaya hasar yansımasın komşunu da al doğru profesyonel mini onarım merkezine

Ben en iyisi yarın kadınıda alayım yanıma yada evraklarını direk servise gideyim bırakayım aracı dışarda yapılan işleme ben güvenemem hemde satarken denilen gibi bütün işlemler serviste diye belirtince daha güzel olur.

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Değer kaybı talep ediyorsan tutanak tutman gerekir... bizim ofiste aynı senin durum arkadaşımın başına geldi adam vurduysak öderiz dedi kamera kaydı var. Sigortaya vericekti. Sonucu öğrenince bildiririm

Mesaj gönderilemedi.

Arkadaşım çarpan kişi ile sözlü anlaştı, sanayide yaptıracaklarmış.

Mesaj gönderilemedi.

Herşey tamam ama bu sefer servis bana kaput komple boyanıcak dedi lokal boya yapmıyorlarmış. Bende şuanlık vazgeçtim aldım aracı geri. Ve farlar filan sağlam olmasına ragmen ayakları kırıksa farları değiştiricez demesi iyice içkillendirdi beni. Bana sanayi yolu gözüktü

Herşey tamam ama bu sefer servis bana kaput komple boyanıcak dedi lokal boya yapmıyorlarmış. Bende şuanlık vazgeçtim aldım aracı geri. Ve farlar filan sağlam olmasına ragmen ayakları kırıksa farları değiştiricez demesi iyice içkillendirdi beni. Bana sanayi yolu gözüktü

Far kulakları kırık yada çatlak ise yaptır mutlaka zamanla iyice oynuyor ve ayar tutmuyor

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Geri
Üst Alt