kurtbil
Kayıtlı Üye
can bende senin gibi düşünüyorum, zaten amacım bir de kendi ağızlarından duymaktı.. tabii ki kimse kötülemez ürünlerini, onu yanıtı yazarken de söyledim zaten.. adamlar 60 küsür yıllarından beri filtre üretiyorlarmış, ki amerikan menşeili bir firma.. milyonlarca filtre sattıklarıını , sadece bir avuç filtreden bu tarz şikayet geldiğini, sorunlu diye gönderilen sensörlerinde yaptıkları testlerde bir kısmında hiç sorun olmadıgını, bir kısmının elektronik sorunluı, diğer bir kısmının bu tarz sensörlerde çok kullanılan silikon maddesinden kaynaklandıgının, geri kalanlarında mikroskobik bağımsız lab. larda yapılan testlerde hiç bir yağ belirtiisne rastlanmadıgını ifade ediyorlar.. tabii ki kötülemezler ama bu güçteki bir firma sanırım aem in yaptıgı kuru filtreyide rahatlıkla üretebilir, ya da milyonlarca filtreden çok büyük miktarda bu soruna yol açsa , sanırım amerika gibi bir ülkede altından kalkamazdı, hukuk burdaki gibi işlemediginden..
Aem gıbı kuru tıp uretmeye basladıgı vakıt zaten ınsanların Kn ın yaglı fıltresı zarar verır kanısını kabul etmıs olurlar abı,bu gune kadar fıltrelerını urettıler savundular adamlar sımdı olmadı bu ıs cok ustumuze geldıler dıyıp Koton fıltre yapsalar zaten yenık dustuklerının kanıtı olur.Ya b de su var Aem un kuru tıpı varken neden gıdım de Kn ın abuk fıyatlı kıtlerını alım kı ? Adamlar b kere en basında olayı tıcarı boyutunde ılerı goturmus durumdalar cunku bugun fıltre dıyen bılen bılmeyen herkes KN dıyor ısmını yapmıs cunku.Insanları fıltre aldıktan sonrada muhtac edıyorlar,yıkama zamanı gelıyor hadı sıvısını dok ustune suya tut kurut sonra ustune yıne yagını dok,hop b anda fıltrenın yarı parası kadar temızleme kıtıne para gıdıyor neysekı en az 5-6 kere kullanılabılıyosun onudabenım arabamda maf sensoru yoktu FK nın yagı tıp fıltresı vardı arkadasımdada evde duran temızleme kıtı oldugu ıcın Aem alma ıhtıyacı duymadım hıc ama sıfırdan alcak olsam Aem alırdım.