ilker_ismail
Kayıtlı Üye
çok güzel maşallah
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Serbay abi teşekkür ederim. Aracın üzerindeki body kit i arabayı alırken sipariş ettim fabrikadan araç ile birlikte geldi fakat üzerinde değildi tabiki burada boyandı hatta rengi tutturamadılar ilk aşamada ben beğenmedim Dakota içinde 4 sedef warmış zor bir boya. Periyodik aralıklarla İspanya'dan adamlar geliyormuş o geldi boyadı rengi tutturdu ne hikmetseCelal Allah kaza bela vermesin..Yalnız dikaktimi arkadaki marşpiyel çekti onu nerde taktırdın orjinalmi detaylı bilgi verme şansın varmı ?
Varol abi çok teşekkür ederim.maşeALLAH kazasız belasız nazarsız günlerde inşeALLAH
Teşekkürler ben arkasınıda sewiyorum tüm çizgileriyle bana kalırsa her açıdan hırçın duruyorKazasız belasız bin kardeşim bu bocaların arka kısmı hariç diğer bütün yerleri çok klas duruyo.
Teşekkür ederim sürekli temiz tutuyorum her daim yaksın diyeAllah kaza bela vermesin güle güle kullan alev alev yakıyor geceyi
Çok saol teşekkürler...çok güzel maşallah
Teşekkür ederim hepimize kazasız belasız sürüşler inşallah...Hayırlı olsun kardesım kazasın belasın bın ınsallah
Ewet kardeşim neyseki beklediğimize değdi.Ben aracımı tırdan bile indirdim muazzam bir keyifti benim içinGule gule kullan senınle ıkımız araclarımızı beklerken yazısmıstık 2 mızde sonunda kavustuk marsıpyel ı orjinalmı degılse nerde taktırdın soylermısın alttakı sacı gormek benı delı edıyorda yandan bakınca