Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İzmir'den Bocanegra...

Taa alırken bakmıştım aklımda 288 lik gibi kalmış unutmuşum frenle işim olmadı çünki hiç... 312 yi düşünemiyorum.....
Peki harici olarak yarış frenleri istesek servisten getirisi götürüsü ne olur maliyet artarmı?
EBC tercih et demeyin orjinal olması tercihimdir....

servıs getırmıyo dıye yazıp cızıyodunuz cupracılar,bocanegracılar o konuda bılgım yok.ebc nın zaten kıtı flan yokkı dısk ve balata uretır ebc ve servısın sana verdıgı malzemeden daha ıyısını verır.ap racıng e maıl at yada.seatsport denılen sıstem AP racıng ın zaten.

fotolara yeni bakabildim.çok güzel araba.hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah.karşılaşırız belki bir gün :eek:key:

olm arabanın otuna bokuna takıcagına b frenlerın kaclık bakaymıssın :) orjınaller 256mm ben o yuzden ap racıng frenler eskısı gıbı 312mm mı dıye merak ettım nıtekım aynı frenlerı takmıslar.hala soyluyorum mk1 tt,8L s3,mk1 leon fr bunların hepsının frenlerı 312mm ve takılabılır ıbızaya:)

dip not: yarıs frenı nedır ya soyle demeyın allah askına forumca kulaga cok komık gelıyor:) Seatsport,ap racıng flan bunlar dıger kullanılan ısımlerı :)
Bu arada can neye dayanarak orjinal frenlere 256 mm dedin ve bana gonderme yaptin anlamadim orjinal frenler benim aklimda kaldigi.gib 288 mm mis onyargi ile biliyomus gibi yorum yapmayin lutfen size demistim aklimda 288mm gibi kalmis diye verdigim bilgi.dogruymus biraz bilipte konusursak daha iyi olur.... İnsanlari yaniltmayalim... Tekrar duzeltelim stock.ibiza cupra frenleri onler 288mm arkalar.256mm...

Maşallah renk araç 10 numara güle güle binin kazasız belasız.... Yarış frenlerimin olması için neler vermezdim neler....
Bu arada yarıs freni olmayan cupraların freni 2 piston 312mm değilmi bilen varmı?

olm arabanın otuna bokuna takıcagına b frenlerın kaclık bakaymıssın :) orjınaller 256mm ben o yuzden ap racıng frenler eskısı gıbı 312mm mı dıye merak ettım nıtekım aynı frenlerı takmıslar.hala soyluyorum mk1 tt,8L s3,mk1 leon fr bunların hepsının frenlerı 312mm ve takılabılır ıbızaya:)

dip not: yarıs frenı nedır ya soyle demeyın allah askına forumca kulaga cok komık gelıyor:) Seatsport,ap racıng flan bunlar dıger kullanılan ısımlerı :)

ewet aynen 256mm 2 piston orjinaller. SEAT SPORT:) lar 312... haftaya bir arkadaşımla frenleri test edicez onun normal frenleri ile. hep roll yapcak değiliz ama dimi:)

Taa alırken bakmıştım aklımda 288 lik gibi kalmış unutmuşum frenle işim olmadı çünki hiç... 312 yi düşünemiyorum.....
Peki harici olarak yarış frenleri istesek servisten getirisi götürüsü ne olur maliyet artarmı?
EBC tercih et demeyin orjinal olması tercihimdir....
...

Bu arada can neye dayanarak orjinal frenlere 256 mm dedin ve bana gonderme yaptin anlamadim orjinal frenler benim aklimda kaldigi.gib 288 mm mis onyargi ile biliyomus gibi yorum yapmayin lutfen size demistim aklimda 288mm gibi kalmis diye verdigim bilgi.dogruymus biraz bilipte konusursak daha iyi olur.... İnsanlari yaniltmayalim... Tekrar duzeltelim stock.ibiza cupra frenleri onler 288mm arkalar.256mm...

bugune kadar seatın kendı sıtesınde 256mm dıye yazıyordu zaten kı sımdı gırıp baktıgımda dısklerın boyutu ıle alakalı bsy yok,ayrıca senın koydugun dokumandada 288 on 232 arka yazıyor bencede ınsanları yanıltmayalım:)

kı altta verdıgım kaynaktada adamlar b yerlerınden element uydurmadılar heralde kı 256mm yazmıslar
Seat Ibiza SC 1.4 TSI Cupra 180 hp - Car Specs - Performance, Engine, Comfort, Weights, Security, Photo Gallery

yıne de belırtım ben ıllakı sudur budurun ıddasında deılım ne yazıyorsa teknık dokumanlarda onu soyluyorum kı zaten cupra kullanıcısı olsaydım soker jantı olcerdım kac mm dıye,burda su yazıo orda baska bsy yazıyor muhabbetıne gırmezdım

bugune kadar seatın kendı sıtesınde 256mm dıye yazıyordu zaten kı sımdı gırıp baktıgımda dısklerın boyutu ıle alakalı bsy yok,ayrıca senın koydugun dokumandada 288 on 232 arka yazıyor bencede ınsanları yanıltmayalım:)

kı altta verdıgım kaynaktada adamlar b yerlerınden element uydurmadılar heralde kı 256mm yazmıslar
Seat Ibiza SC 1.4 TSI Cupra 180 hp - Car Specs - Performance, Engine, Comfort, Weights, Security, Photo Gallery
:) baktgn linkte cupranin fotolari dogruluyor nekadar guvenilir bi kaynak oldugunu 105lik sc koymuslar foto diye seatin sitesindeki verileri copy paste yapmislar:-D koudugum link seat cupranin basina.sunulan kiti ve bilgilerde yanlislik olmasi imkansiz...
Bir digeri seatin sitesni arabann siparisi vermeden onceden beri.takip ederim.fren disklerinin ebatini yazdiklarini gormemek icin kor olmak lazim....

Geri
Üst Alt