007
Kayıtlı Üye
şarap dedin 1 şişe blush ta ben açtım
Ohhhhhhhhh yarasın be
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
şarap dedin 1 şişe blush ta ben açtım
İyidir Enginim bakma sen yarisi cok guzel izleyecez birliktepuhaha Ne diyeyim abi bu kadar duygusallık iyi değil sen 2-3 saatte bir su iç bu moddan çıkman zor olur.Her zaman böyle yakalayamayız.Afiyet olsun.
xx
Ohhhhhhhhh yarasın be
Günün Konusu..
Kelimelerin icin teşekkürler Kaan,duygularımıza tercüman olmuşsun..Benimde inan ki her pc yi açtığımızda ilk actığımız sitedir SCW,yeni aldığım aracıma xenon ararken tesadüfen bulduğum ama tesadüf olmayan arkadaşlıklar ve dostluklar kurduğum bir aile yuvası oldu artık..
yarasın abi afiyet olsun keyfin bol en kötü günün böyle olsun...bu arada nerdesin abi seni bizden ayıran mesafe nedir ???
Sende iyiki varsın hocam... Böyle samimi güzel sıcak duyguların için Teşekkür ederiz...
iyiki varsın SCW key:
Keyfin Daim olsun Kaan Hepimiz aynı duygular ve düşünceler içindeyiz..Samimi ve içten yazınla tercüman olmuşsun bizlerede..İYİKİ VAR SCW
guzel bı yerdesın abı alo de gelıyım yanlız hıssetme kendınıD:Ç