Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Ozanim saolasin..iyi ki varsin kardesimyüz yüze görüşmek bir türlü kısmet olmasa da telefonda ve bilgisayar üzerinden görüşmelerimiz ve muhabbetlerimizden yola çıkarsam, görüşünce sanki 10 yıllık abi kardeş gibi ilişkimiz olacağına adım gibi eminim... iyi ki varsın abicim...
Erkanim cok saolForumdaki duygularımıza tercüman olmuş kelimelerine bende tüm samimiyetimle katılıyorum..sagol Kaan
Sezginim serefeForever SCW..O halde içelim abi,şerefe..:drink:
Serbayim saol kardesimabi sen bu forumun bir parçasısın sende iyiki varsın, SCW de seni seviyor
Sao Varol Omer'imkaan abi cansınn key:
Ohhh yarasin ne guzel gider simdi o bira buzzzz gibi Yarasin Faruk'umgeçen yazdan kalan dolabın dip köşesindeki EFES light aklıma geldi birden, kalktım gittim açtım... ince belli yukarı doğru genişleyen bira bardağına doldurdum şimdi dipten gelen kabarcılarla ve senin yazılarınla mutlu olmaya devam ediyorum Kaan
offff buz gibi şerefeeee
Koray'im saolasin aynen oyle guzel kardesimBi tanesin Kaan abi Kalbimiz seninle biz bi aileyiz
yaradı gitti bitti şerefeeeee, dolapta başka bişey kalmamış
sen de iyki varsın Kaan abim.. key: