daha az önce esenyurt doğuşun bana yakın olmasına karşın gittim avekten randevu aldım bi de onu deneyecem bıktım doğuştan
Enes esenyurtun nesinden bıktın biraz anlatırmısın
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
daha az önce esenyurt doğuşun bana yakın olmasına karşın gittim avekten randevu aldım bi de onu deneyecem bıktım doğuştan
abi walla seviyordum husseyin abiyi aradim bugun zaten satmayi dusunuorum dedim koptu dedi gel hallederiz ne warsa sorun bagaj kilidinde buyuk ihtimal bu gun garajda yokladim kapagi ondan geliyor ses bizdede esseklik war biraz 5000 km de genel kontrole gitseydim orada orasina burasina bakicaklardi onceden onlem alcaktik yani bizimde essekligimiz war ama o ses geldikce inip arabayi yakasim fln geliyo parasini alip kaskodan keyfime bakarim fln garip garip dusunceler
Enes esenyurtun nesinden bıktın biraz anlatırmısın