Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

isyanim var seat tan nefret edenler buraya

Sesler sinir bozucu fakat nefret edecek kadar da değil...

alper bende muzik acilidingda (ozellikle bas larda) farkedilen sol arkadan gelen ses vardi.. sonradan sol on kapida da farkettim.. serviste hallettiler.. kapi kollarindan kaynaklaniyormus yalitim maddesi koydular.. sendeki de bu mudur bilmiyorum bilgin olsun

abi benimkinin müzikle alakası yok. müziksiz de yapıyor adi:) 15bine kadar kendiliğinden geçebilir şimdilik kulak asmamaya çalışıyorum geçmezse artık bakacağız tekrar.

ilk arabam seat ibiza sport tu 2003 model bir arkadasimin tavsiyesi ustune aldim kagit ustunde mantikli bir aracti fakat 1 2 tusa aldanip bu arabayi alinca konfor un sifir oldugunu gordum haydi neyse dedik segmenti ine werdik orasindan burasindan ses geldi dedik baba yorgun olur dedik sineye cektik :) sonra sattim araci 2011 seat leon 1.4 tsi aldik ve iste nefret burada dogdu bende segment degisiminden beklentim yuksekti cunku 40 bin tl werip aldim aracimi 8 bin km ye kadar hersey normal fakat bagajdan bir ses gelmeye basladi anlam weremedim aradim aradim bulamadim sogudum arabadan resmen binesim gelmiyor arabaya ; sonuca gelicek olursak kalitesiz bir araba bosa paramiz gitti simdiki aklim olsa 5 kurus wermem bu markaya gerci uyanamadik ucuz etin yahnisi bu kadar olur wercektik 5 10 daha wv gen alicaktik kafamiz rahat olucakti ; sonucta bu siteye seat almak isteyen kisiler de uye oluyor burada bu markanin eksilerini yazarsa herkez bizim gibi yanmaz millet !

haci kendine gell; milleti de galyana getirme :)
sen bi gel bana su waffle i bi ismarla bak aracindaki butun sorunlar cozulecek.. ahim var benim o aracta puhaha

bu gune kadar hic nefret etmedim; hic yakinmadim da..
gayet mutluyum onunlaa.

size tesekkuru bir borc bilirim serhan bey bu gun msjinizi okuduktan sonra garaja gittim bagaj kapagina bi asildim ses oradan geliyormus :) persembe gunu dogusa gidicem randevu aldim hallolcak problem simdi askimiz yeniden basliyabilir ona bir sans daha veriyorum :)

rica ederim başımdan geçtiği için biliyorum. bir de doğuşa göturmeyin arabayı. cart curt edip adamın asabını bozuyorlar. bence eryayı tercih edin. ben hayatımda bu kadar kötu bir servis görmedim. bildiğiniz olayyı gözunuzle görduğunuz olayı size yalan yanlış anlatıp sizi fikrinizden caydırabiliyorlar. tavsiyemi dinleyin zararlı çıkmayacağınıza garanti veririm.

rica ederim başımdan geçtiği için biliyorum. bir de doğuşa göturmeyin arabayı. cart curt edip adamın asabını bozuyorlar. bence eryayı tercih edin. ben hayatımda bu kadar kötu bir servis görmedim. bildiğiniz olayyı gözunuzle görduğunuz olayı size yalan yanlış anlatıp sizi fikrinizden caydırabiliyorlar. tavsiyemi dinleyin zararlı çıkmayacağınıza garanti veririm.

walla doğuşun servis anlayışını sizin kadar iyi gözlemleyenini görmedim sonuna kadar katılıyorum :)

daha az önce esenyurt doğuşun bana yakın olmasına karşın gittim avekten randevu aldım bi de onu deneyecem bıktım doğuştan

Geri
Üst Alt