Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

isyanim var seat tan nefret edenler buraya

İstanbul un yolu-asfaltı sorunsuz yani? Ama Otomobilller kalitesiz?

Sesler konusunda tamamıyla katılıyorum. Ama mesela bir önceki ibiza ve polo için konuşursak tıkırtı konusunda aralarında çok atla deve yok. Ha ben çok dikkat ediyorum her bozuk yerden yavaşça geçiyorum arkadaş şirket arabası haldır huldur aynı km'de aynı seviyelerde sesler çıkartıyorlar fark bu :) İnsan tabiki sessiz bir araba arzuluyor onca para verince ama 0 km astra 180 hp'nin direksiyon kutusundan bozuk yerlerde nerdeyse birşey yerinden çıkmış gibi sesler geliyordu. Galiba arabaların belli başlı yerlerinde maliyet sıkıntısıyla kalite düşürmeye genel olarak başlandı. T4 transporter vardır ön takımına balyozla girseniz efendim bana mıydı der, T5 transporter'da ( son kasa) nerdeyse çıt kırıldım oldu. Bilmiyorum ya ben de sessiz araba istiyorum dertlendim yine..

'nefret edenler' kelimesi biraz ağır olmuş....

arabam 2 yıl 4 aylık 54K'de ama benim neden bagajdan vs. ses gelmiyo bu durumda..
bence direkt markayı suçlamak yerine mevcut sıkıntıların çözüm yoluna gidip halletmek en doğrusu..500K verip alınan arabada da aynı yol izlenir..sadece aracın servisine gidilir..3 gün sonra teşhis konuldu 1 hafta sonra teslim edicez diyip gerekir o bölümü komple değiştirirler..bu senaryo bütün otomobillerde vardır sadece Seat'a özgü bişi değil.. :eek:key:

ya bende -hayal bu ya- merak ediyorum bi gun bentley maserati vs miz olursa (ihtimal disi :D) ne gibi dertlerimiz olurdu, hic olmaz miydi yoksa :rolleyes:

ilk arabam seat ibiza sport tu 2003 model bir arkadasimin tavsiyesi ustune aldim kagit ustunde mantikli bir aracti fakat 1 2 tusa aldanip bu arabayi alinca konfor un sifir oldugunu gordum haydi neyse dedik segmenti ine werdik orasindan burasindan ses geldi dedik baba yorgun olur dedik sineye cektik :) sonra sattim araci 2011 seat leon 1.4 tsi aldik ve iste nefret burada dogdu bende segment degisiminden beklentim yuksekti cunku 40 bin tl werip aldim aracimi 8 bin km ye kadar hersey normal fakat bagajdan bir ses gelmeye basladi anlam weremedim aradim aradim bulamadim sogudum arabadan resmen binesim gelmiyor arabaya ; sonuca gelicek olursak kalitesiz bir araba bosa paramiz gitti simdiki aklim olsa 5 kurus wermem bu markaya gerci uyanamadik ucuz etin yahnisi bu kadar olur wercektik 5 10 daha wv gen alicaktik kafamiz rahat olucakti ; sonucta bu siteye seat almak isteyen kisiler de uye oluyor burada bu markanin eksilerini yazarsa herkez bizim gibi yanmaz millet !

geçen hafta arabam servisteydi ses sıkıntıları yüzünden. birkaçı hallolmuş fakat esas sıkıntım geçmemiş.
önceleri sesin arka koltuktaki yolcuların tavantadaki tutacaklarından geldiğini sanıyordum. çünkü hem sağ hem sol arkada var ses. sonra kemerlerden geldiğini düşündüm. kemerleri tokalarına taktım bezlerle tutturdum... neyse serviste ustayla teste çıkınca aslında arka camın sağ ve sol köşelerindeki o plastik bölümlerden geldiğini anladık sesin. aracı yağlamışlar etmişler ama esas ses devam ediyor, sökecez arkayı dediler yok dedim ellemeyin daha büyük dertler daha büyük sesler almayayım başıma. en azından 15bin bakımına kadar kullanayım dedim. şuan bu şekilde kullanıyorum. acaba sizin sesler de benimkinin aynı mı kronik bir problem mi diye de merak ediyorum. sonra rüzgar sesine takıyorum, 90km den sonra özellile sürücü tarafında bir ses... gerçekten keyfe keder veren durumlar. o yüzden sana haklılık payı veriyorum. umarım sorunlarımız aynıdır ve umarım basit bir çözümü vardır.

bu arada serviste bir adamla tanıştık, adamın q7si var! bizim seat-audi servisi ortak. sizin sıkıntı ne periyodik bakım falan mı dedim? yok dedi aracın spoilerinin olduğu bölümden çok rahatsız edici sesler geliyor:eek: o adamın bana çok faydası oldu, teselli oldum biraz. onun için golf alsaydım kafam rahat olurdu gibi bir düşünce de olmasın. allahtan q7 falan yok senle bende:D

ilk arabam seat ibiza sport tu 2003 model bir arkadasimin tavsiyesi ustune aldim kagit ustunde mantikli bir aracti fakat 1 2 tusa aldanip bu arabayi alinca konfor un sifir oldugunu gordum haydi neyse dedik segmenti ine werdik orasindan burasindan ses geldi dedik baba yorgun olur dedik sineye cektik :) sonra sattim araci 2011 seat leon 1.4 tsi aldik ve iste nefret burada dogdu bende segment degisiminden beklentim yuksekti cunku 40 bin tl werip aldim aracimi 8 bin km ye kadar hersey normal fakat bagajdan bir ses gelmeye basladi anlam weremedim aradim aradim bulamadim sogudum arabadan resmen binesim gelmiyor arabaya ; sonuca gelicek olursak kalitesiz bir araba bosa paramiz gitti simdiki aklim olsa 5 kurus wermem bu markaya gerci uyanamadik ucuz etin yahnisi bu kadar olur wercektik 5 10 daha wv gen alicaktik kafamiz rahat olucakti ; sonucta bu siteye seat almak isteyen kisiler de uye oluyor burada bu markanin eksilerini yazarsa herkez bizim gibi yanmaz millet !

Ben 2006 yılından bu yana Seat kullanıyorum ve halen Seat'ı başka araçlarla değişmem! Daha önce iki adet MK1 Leon eskittim ve halen üstüne toz kondurtmam... Şu anki aracıma gelince; teneke araba diyorum. Aracın içeri aldığı yol sesi ve iç trimlerden gelen sesler gerçekten çok rahatsız edici... Dışarıdan bir ses gelince cam açık zannediyorum. Şu an kullandığım araç Seat'ın Leon kategorisindeki en üst iki araçtan biri ama önceki araçlarımın konforunu hissedemiyorum.

alper bende muzik acilidingda (ozellikle bas larda) farkedilen sol arkadan gelen ses vardi.. sonradan sol on kapida da farkettim.. serviste hallettiler.. kapi kollarindan kaynaklaniyormus yalitim maddesi koydular.. sendeki de bu mudur bilmiyorum bilgin olsun

alper bende muzik acilidingda (ozellikle bas larda) farkedilen sol arkadan gelen ses vardi.. sonradan sol on kapida da farkettim.. serviste hallettiler.. kapi kollarindan kaynaklaniyormus yalitim maddesi koydular.. sendeki de bu mudur bilmiyorum bilgin olsun

Bende de aynı sesler vardı.aracıma park sensörü takilirken servise aynı sikayetle gelen arkadasın aracına iç kapı kollarının altına çift taraflı bant yapistirdiklarini görünce yaptırmaktan vazgectim:D

Geri
Üst Alt