Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Siri iPhone4 lere gelmiyor maalesef. Cagri kardesim ahim sahim bir ozellik yok demissin ama bir cok yenilik guzellik var IOS5 te. En basta Notification geliyor. Cok daha iyi oldu boyle. Ikinci olarak Reminders var. Uc; iMessage. Dort; Gazete bayisi. Bes; iCloud. Ve daha si var, IOS5 in sitesinden bakabilirsiniz. Dun tanitimdan sonra IOS5 in GM surumu cikti. Yani 12 Ekimde cikacak olan surumun Developer lar icin olan versiyonu. Hicbir farki olmayacak desek yeridir. Su anda IOS5 kullaniyorum ki cok iyi. Hicbir kasma, takilma yok. Ozelliklerde cok guzel oldu. iPhone4 cok rahat tasir ama 3GS ne olur bilmem. Eger ki JB li kullaniyorsaniz telefonunuzu gecmeyiniz, cunku JB IOS5 icin yok maalesef. Tethered var ama bunda da telefon kapanirsa bilgisayar gerekiyor tekrar acmak icin. Yok JB siz kullaniyorsaniz hic dusunmeyin, terfi edin. Telefondan bir kez daha zevk alin![]()
iphone 4ün amerika fiyatı 600 dolar,bu teleonunun 199 dolar.isterse ios -5 olsun millet o fiyatlara iphone bırakmaz çifter çifter alır.
İşlemci gücüne, ram'e yoğun yük bindirecek özellikleri kastetmiştim aslında.Siri bu bağlamda ciddi bir uygulama. Gerek pil, gerekse işlemci olarak telefonu yoracağı aşikar. Notification zaten hali hazırda var. Android'deki gibi hepsi bir araya toplandı sadece. Aynısı BB'de de var sanırım. IMessage, Newsstand gibi özellikler zaten hali hazırda 3rd party application'lar ile mevcuttu. Aynı şekilde Icloud da telefondan bağımsız olarak daha önce duyurulmuştu.
Hafta sonunu bir görebilseydim developer'lar için olanı inceleme şansım olur sanırım.![]()
iphone 4ün amerika fiyatı 600 dolar,bu teleonunun 199 dolar.isterse ios -5 olsun millet o fiyatlara iphone bırakmaz çifter çifter alır.
Dediginiz gibi dusunucek olursak o halde telefonu yorucak hicbirsey bulunmuyorFakat maalesef ki oyle degil, bu ozelliklerin herbiri icin binlerce satir kod yaziliyor. Boyle olunca telefon bu satirlari islemek icin guce ihtiyac duyuyor. Siz ne kadar da guc gerektiricek seyler degil deseniz dahi bunlarin hepsi bir araya gelince ister istemez gerekiyor. Damlaya damlaya gol olur misali. Siri zaten iPhone4 te olmucak, dogal olarak endiselenmemize gerek yok
Su anda kullanmaktayim ve bana gore hem batarya acisindan olsun hem de islemci gucu acisindan olsun gayet stabil calismakta.
Ersoy bizim 4'leri yavaşlatır mı acaba ios5? Çünkü şu anda 4.1 var bende alet esmen uçuyor..
199 dolar olan fiyat'a artı abonelik ekliyorsun ayda 40-50 dolar gibi bir iki sene
Elma ile samsungu kıyaslamam diyenlere küçük bir hatırlatma......Elmann önmli açalarını samsung yapıyor...