Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
söyledikleriniz doğru bende iphonenin bütün modellerini kulandım gs2 kulandım şu an motorola atrix kulanıyorum iphone kulanırken başka bir telefon kulanamam diyodum ama android daha serbest özgür geldi şu an androit kulanıyorum ama aklımda iphone 5 almak vardı ama kasayı ve ekranı boyutune deyiştirseydi ama malesef aynı kaldı ,iphonenin coksatma nedenlerinden biride multimedia bir tefon olması kulanımı kolay eylenceli bir telefon.
ozaman iphone 5 cıktığında iphone senin için biticek cünki talebe karşılık vermesi gerekiyo satış için rakipleri daha büyük ekranla modellerini cıkartmaya devam ediyo evet haklısın bende sg2 kullanmıs bırısı olarak elde tutması zor tek elle kulanmak zor , banagörede ideal ölçü 4 inç kullanırsan hak vericeksin,ama senden ricam samsung htc apple olsun bunların yanında nokianın ismi bile geçmemeli onlar cok gerilerde kaldılar dostum .iphone yi benim için kısıtıyan özellikler var tek pc den dosya aktarımı yapman gerekir itunes olmazsa bir hiç ,ama android hd olarak kulanabilirsin ,herhangi bir programa bağlı deyilsin tabiki bunlar tamamen benim için olan özellikler diyer yazımda da söyledim iphone 5 de tipini ve ekranını deyiştirirlerse direk alıcam suan için anroid saygılar.Kendi adima konusuyorum. Kimse uzerine alinmasin arkadaslar. Bir insan neden kocaman bir telefonu cebinde tasimak ister anlayabilmis degilim hala? 4" boyuntunda bir telefonu insan nasil tasir cebinde? Tamam ekran buyuk, oyun oynamasi, fotograf goruntulemesi, internette dolasmasi daha keyifli olur ama telefon be kardesim bu. Bu ihtiyaclarin varsa Tablet al daha mantikli. Bana kalirsa 3.5" en ideal boyut bir telefon icin. Islemci durumu Elma icin onemli degil bana gore, 4 cekirdek 10 cekirdek vs. Bkz; 3GS 2 seneyi gecti ve halen IOS5 e guncellenebilecek. Bana kalirsa islemci diger platformlar icin gerekli.
Arkadasimda GS2 var. Evet cok hafif. Ama sadece hafif. Android market kadar rezalet birsey gormedim ben bugune kadar. Cok duzensiz. Nokia Ovi bile cok daha duzenli ve kaliteli. Ve insan telefon alirken sadece telefonu almiyor. Onemli olan konu musteri memnuniyeti ve her turlu destektir. Elma hem musterisini memnun ediyor hem de her turlu destegi veriyor. Garanti konusunda adamlar sinir tanimiyor (TR icin degil bu). Software destegi konusunda birsey soylememe gerek bile yok, her sey ortada. iTunes Store elinizin altinda ve gun gectikce de yeni hizmetler sunuyor elma.
Samsung? kalite konusunda vasat. Teknik destek zayif. Software destegi cok az. Soyle ki; HTC bile her cikarttigi telefon icin en fazla 1 veya 2 isletim sistemi guncellemesi sunuyor. (HTC demenin sebebi; firma sadece smartphone ile ilgili urunler cikartiyor ve bugune kadar kullandigi isletim sistemleri Windows ve Android. HTC urunlerini de kullandim.)
Samsung, HTC, SE kullanmis birisi olarak bana gore Elma en az 2 gomlek buyuk bunlardan. Elma 4" e gecseydi benim icinde Elma biterdi
Ersoy bizim 4'leri yavaşlatır mı acaba ios5? Çünkü şu anda 4.1 var bende alet esmen uçuyor..Yakında İos 5 sürümü çıkacak 4S almak bencede mantıklı değil bakalım bu yazılımı yükleyince nasıl olacak özellikler baya güzele benziyo..
Apple - iOS 5 - 200+ new features for iPad, iPhone, and iPod touch.
Ersoy bizim 4'leri yavaşlatır mı acaba ios5? Çünkü şu anda 4.1 var bende alet esmen uçuyor..