Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
arkadaşlar hazır konu açılmışken sormak istiyorum 1.4 tsi larda intercooler yok bildiğim kadarıyla taktırsam araca ne gibi faydası veya zararı olur yada olur mu
arkadaşlar hazır konu açılmışken sormak istiyorum 1.4 tsi larda intercooler yok bildiğim kadarıyla taktırsam araca ne gibi faydası veya zararı olur yada olur mu
Emme manifoldunuz içerisinde su soğutmalı intercooler var sizin araçta.
onu eklemeyı unutmusum,emmenın ıcınde demeyelım boruları saran su sogutmalı b sıstem var
onu eklemeyı unutmusum,emmenın ıcınde demeyelım boruları saran su sogutmalı b sıstem var
cooler oldugu yerde kalsın sen dediğimi yap yada sis farının etrafınada delik açabilirsin park sensörü için kullanılan matkap ucuyla orayı delikli yaparsın baktın güzel durmuyor bu sefer kapağı atar 20 TL ye yeni kapak takarsın denemek gerek sis farını sökmekte bir seçenek yada en güzeli benim aklımdan şu geçityor sis farını ve kapagını söküp tamponun oraya denk gelen kısmını da tamamen kesip oraya roccodaki gibi bir ızgara üzerine gündüz farı koymak hem cubuk şeklindeki yatay ızgaradan hava girer hemde yatay şekilde gündüz farı koymuş olursun biraz maliyetli ama emin ol coolerla oynamaktan daha ucuz