Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
oww sakına oyle bsey yapma baksettıgın olay pıpercross fıltrelerın parcası ve cok kotu durur senın arabanda.ayrıca cooler degıstırmek ıcın buyuk turbonun olması gerekmıyor,atıyorum senın coolerın 3 lıtredır sen gıdersın arabana 4-5 lıtrelık b cooler takarsın Fmıc stock arabada bu lag yaptıgında basınc gelse bıle sen rahatsız olcaksın ama araba yazılımlı olsa ve mısal stock 0,6 basıp yazılımla 1.2 basmıs olsan en azından lag olsa bıle gelen basınc senın mutsuz etmıcek aynı zmnda motora soguk hava basıcaksın.kı cok buyutmezsen coolerını oyle cok fark edılır b lag olmaz,deneme yanılma yapalırsın.en azından sureklı ıcerı soguk hava basmıs olcaksın suan sıcak basmak yerıne.ben olsam denerdım
Cupra tampona ve araca birebir uyan intercooler, serviste. Cupra TDI'daki Seat Sport'un intercoolerı. Yanında büyük turboyla keyifli bi hale gelebilir
Evt emınım cok keyıflı bır ikili olur ıntercooler ve buyuk bır turbo ama fıyatıda bır okadarda pahalıdır ayberk Bkalım uydurcaz bır ıntercooler bızımkıne uygun
Intercooler yazılım turbo 3 bin civarı tutar tahminim. 130 - 140hp'yi geçmez sanırım alınan güçte.
O parayı harcamaktansa satıp 1.9 TDI almak bi yazılımla 160 - 170hp binmek çok daha mantıklı tabi
megane Rs yada ,clıo 1.5 dci coolerı bak,onlar fmıc ve 6 lıtreymıs ısıne yarayabılır
bu cooler olmaz abı lıtre olarak cok fazla zaten