Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
arkadaşlar yarın bayiye gidiyorum lütfen şu tampon konusunda aydınlatın beni. istediğim tampon can arkadaşımızın imzasındaki aracında takılı olan tampon. bu cupra tampon değil mi?
ayrıca sunroof u olan arkadaşlar sunroof nasıl ses falan yapıyor mu? 1500 tl farka değer mi?
bir de arkadaşlar yay düşünüyorum, servisteki orjinal yaylardan. sizce performansı çok etkiler mi bu yay? zannediyorum 3.5 o orj. yaylar. taktırsam üzerindeki orjinal jantlarla pek bir şey fark eder mi sizce ?
aşagı resımdeki makyajlı leonun FR tamponudur.hava girişi yoktur.
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
bu resımdeki gene FR tampondur ancak aşagı cıtası siyaha boyanmıştır.Hava girişi yoktur.
aşagıdaki ise makyajlı leonun cupra tamponudur.
benım imzamdaki ise makyaj öncesi kasaya ait cupra tampondur.Yeni tamponlar varken bunu takman saçma olacaktır.Makyajsız leona biniyor gibi olacaksın =) umarım açıklayıcı olmuştur.
çok teşekkür ederim cevaplarınız için. yardımcı oldu gerçekten. serbay arkadaşımızın fotolarına baktım zannediyorum bana da aynından takacaklar. yalnız o boya işlemi yaptırdı mı yoksa orjinalinden altı siyah mıydı bilmiyorum, onu da sordum kendisine.
ozan bey performanstan kastım araç konforu. siz yayı sonradan mı taktınız yoksa ilk binerken mi? çünkü konfor aman aman fark etmiyorsa binmeden taktırmak isterim. ama leonları hep sert araç olarak biliriz bir de yay ile lüzumsuz yere daha fazla sertleştirmeyelim ama çok fark etmeyecekse taktırmak istiyorum.