Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Sert süspansiyon kullanıldığını biliyordum ama bu kadar da olmaz -sonuçta ispanyol boğası alman arabası normal karşılamamıştım vee bu kadar kötü bir sesin gelmesinin nedeni amortisörlermiş ,ön takım amortisörler bitik çıktı -usta fiyat araştırıyor ,orjinalini takalım dedim ; İnŞAllah düzelir ...küüt küüt sesler çukurlara girip çıktığında viraj demirlerinden yapabilir veya amortisörlerden. gacırtı gucurtu varsa viraj demir lastiklerinden olur.
vw grubu araçların hepsinde sert süspansıyona sahip.ben almanyadan gazlı bilstein b4 getirttim bayyi tarafından 440 liraya ön arka.150 de takmasıhepsi 600 lira...istersen yardımcı olabilirim...her seat aracların ürün kodları mevcut.Sert süspansiyon kullanıldığını biliyordum ama bu kadar da olmaz -sonuçta ispanyol boğası alman arabası normal karşılamamıştım vee bu kadar kötü bir sesin gelmesinin nedeni amortisörlermiş ,ön takım amortisörler bitik çıktı -usta fiyat araştırıyor ,orjinalini takalım dedim ; İnŞAllah düzelir ...
orjinal amortisör araştırmanıza gerek yok ben ustandan daha ucuza bulurum.benden sana tavsiye kendi amortisörünü kendin al taktırmaya para verirsin.şimdi karar verme zamanı yağlı amortisör yol tutuşun ii olur konforun olmaz sertlikten kurtulamazsın+gazlı monroe ya da bilstein alırsınız konfor gelir takırtın tukurtun kesilir yol tutuşun azalır ama cok belli etmez.bunda bide cupra salıncak burc taktın mı telafı eder virajlardakı ivmelerin azalırSert süspansiyon kullanıldığını biliyordum ama bu kadar da olmaz -sonuçta ispanyol boğası alman arabası normal karşılamamıştım vee bu kadar kötü bir sesin gelmesinin nedeni amortisörlermiş ,ön takım amortisörler bitik çıktı -usta fiyat araştırıyor ,orjinalini takalım dedim ; İnŞAllah düzelir ...