Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ibiza Ön Takım İyileştirmesi / Salıncak Burcu Değişimi

bu kronik bi sorunmudur ? bir haftadır kullanıyorum ve en ufak bir çukurda küüt diye ses geliyor ...sanki ön konsol yerinden çıkacak ...ciddi derece canımı sıkıyor bu durum ? babam lastiklerin havasını indir biraz dedi ...bu normal bir ses değil ...
indirdim ben de 33 şu an ama gene ses geliyor ....:(
Aynen öyle. Kronik... Ama sorun olarak degerlendirmeyenler de var. Sert amortisorlerin yol tutuşu daha iyi vs. gibisinden bir gercek de var tabi. Lastik secimi, lastik havasi, burc falan bir nebze sesi azaltma cabasi guduyoruz iste.

Aynen öyle. Kronik... Ama sorun olarak degerlendirmeyenler de var. Sert amortisorlerin yol tutuşu daha iyi vs. gibisinden bir gercek de var tabi. Lastik secimi, lastik havasi, burc falan bir nebze sesi azaltma cabasi guduyoruz iste.
peki ben de sorun etmiyim ..yol tutuş çok iyi zaten ...ama hocam bu küüüt sesler bir zaman sonra gacur gucur sese dönmez mi ? ön konsol dağılacak diye korkuyorum ...ben performanstan ziyade konfor odaklı kullanıyorum aracımı ....bu hafta ustamla konuşup bu sorunu çözmem gerekiyor ...

peki ben de sorun etmiyim ..yol tutuş çok iyi zaten ...ama hocam bu küüüt sesler bir zaman sonra gacur gucur sese dönmez mi ? ön konsol dağılacak diye korkuyorum ...ben performanstan ziyade konfor odaklı kullanıyorum aracımı ....bu hafta ustamla konuşup bu sorunu çözmem gerekiyor ...
Haklisin üstad. Ufacik bir çukurda zank zunk diye ses geliyor. Umarim bulur ustaniz bir cozumunu..

küüt küüt sesler çukurlara girip çıktığında viraj demirlerinden yapabilir veya amortisörlerden. gacırtı gucurtu varsa viraj demir lastiklerinden olur.

Haklisin üstad. Ufacik bir çukurda zank zunk diye ses geliyor. Umarim bulur ustaniz bir cozumunu..
seat grubu araçlarda hatta vw skoda audi ...audiyi katmıyorum :) sert süspansıyona sahip araçlardır düz asfalt avrupa yollarına göre dızayn edilmiştir.malum tr nini yolları malum.bende ilk cordobayı aldığımda sert süspansıyondan şikayetciydim.takır tukur ön takımlardan garip sesler cıkartıyordu ki halbukı bişicik yok.üstündeki sachs marka amortisörleri attım almanyadan bilstein b4 cordoba için amortisör getirttim.bunların spor olanları da var.değiştirdim şimdi rahatım.tanıyanlar benı bilir manisadan artvine devamlı uzun yol giden birisiyim yol tutuşundan bi fark göremedim gayet ii.ses yok trim sesi de gelmıyor artık.zaten üstünde cıkan yağlı amortisör patlakmış çöpe attım.şimdi cupra salıncak burc aldım taktırmadım ii olacana ümit ediyorum.iyi bi rot ustasına baktırın takımları terazi denge lastiği aks boşlukları vs varsa ses yapar.bozuk yolarda ses yapar.can alıcı cukurlardan kacının.ama size nacizane tavsiyem yağlı amortisorlerinizi atın gazlı monroe yada bilstein takın kurtulun derim.

seat grubu araçlarda hatta vw skoda audi ...audiyi katmıyorum :) sert süspansıyona sahip araçlardır düz asfalt avrupa yollarına göre dızayn edilmiştir.malum tr nini yolları malum.bende ilk cordobayı aldığımda sert süspansıyondan şikayetciydim.takır tukur ön takımlardan garip sesler cıkartıyordu ki halbukı bişicik yok.üstündeki sachs marka amortisörleri attım almanyadan bilstein b4 cordoba için amortisör getirttim.bunların spor olanları da var.değiştirdim şimdi rahatım.tanıyanlar benı bilir manisadan artvine devamlı uzun yol giden birisiyim yol tutuşundan bi fark göremedim gayet ii.ses yok trim sesi de gelmıyor artık.zaten üstünde cıkan yağlı amortisör patlakmış çöpe attım.şimdi cupra salıncak burc aldım taktırmadım ii olacana ümit ediyorum.iyi bi rot ustasına baktırın takımları terazi denge lastiği aks boşlukları vs varsa ses yapar.bozuk yolarda ses yapar.can alıcı cukurlardan kacının.ama size nacizane tavsiyem yağlı amortisorlerinizi atın gazlı monroe yada bilstein takın kurtulun derim.
Abi senden haber bekliyorum bak :D taktir artik şu burçları :))

hala takıntılıyım bende aldım cupra burc poşetde duruyor.takmaya fırsatım olmadı işten güçten. benım araca olur mu acaba ne güzel unutmuştum hatırlatmasanız olmuyor sanki :)

walla o konuda henüz bir sıkıntım olmadı ama cok sık abs devreye giriyor kış lastiği var halen üstünde önce onları değiştirip sonra o konuya bende bakıcam bende takipteyim

takipteyim taktırdığın an bekliyoruz yorumu....

takipteyim taktırdığın an bekliyoruz yorumu....
amortisorler bilstein marka taktım takibi yok bu işin..burcların ön takıma cok buyuk katkısı yok dediğim üzere virajlarda ivmeyi azaltır+abs yi gec sokar devreye hepsi bu.yağlı amortisör oldugu sürece takımlardakı sesi kesemezsiniz.sert süspansıyon amortismandan geliyor.burclarla ilgili yorumları zaten konularda paylaşılmış

Geri
Üst Alt