Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
7,5-8,0 yakıyorum 1.2.3. vites şehir içi sert kullanım.az yakmayı ozledim valla..yaz gelsın artık yeterkış ve soğuk halalar yakıt tüketimlerini şehiriçi 6.5 lt / 100 km ye kadar çıkardı. tabi bunda yaklaşan bakımında etkisi var
1.2 tdi 4-6,2lt arası yakıyorsa 1.4-1.6-1.9 tdi lar da izlenimlerim kadarıyla bu aralarda yakıyor. benim anlamadığım motor hacimleri farklı nasıl oluyor bu iş çözemedim bir türlü.
yanlış anlamayın dizel alırsak eğer fikir sahibi olalım diye soruyorum.1.2 tdi ile işkence cekmektense aynı tüketimlere sahip yüksek motor alınır
1.2 tdi 4-6,2lt arası yakıyorsa 1.4-1.6-1.9 tdi lar da izlenimlerim kadarıyla bu aralarda yakıyor. benim anlamadığım motor hacimleri farklı nasıl oluyor bu iş çözemedim bir türlü.
yanlış anlamayın dizel alırsak eğer fikir sahibi olalım diye soruyorum.1.2 tdi ile işkence cekmektense aynı tüketimlere sahip yüksek motor alınır
görünüşe göre öyle yani 1.2 ile 1.6 arasında 0 fark var yakıttada bu farkı bekliyoruz ama araçlar aynı böyle olunca kullanımında etkisi ile hemen hemen birbirlerine yakın yakıyorlar bu durumda avantajı vergi oluyor sadece
bluemotion gereksiz pahalı bence normalin comfort u yok dimi?bu arada bugün bende polonun 1.2tdi a baktım fiyat yüksek geldi bluemotion 41bin tl idi çok olmasa 1.2 tdi kovalicam ama cok para benim gözümde eğer denk gelirse bi tane 1.2tdi alıp 2.5 ortalama ile gezmek istiyorum ki ben bu ortalamaları yaparımda videolar koyarmda bilen bilir beni