mersin istanbul arası tam olarak kaç km hatırlamıyorum şuan ama istanbulun girişine yakın shell e kadar eğer kaç km ise oraya yetişebildim ve 14.30 da tarsustan otobana girerken depoyu fulledim saat 21.00 da bogaz köprüsündeydim...
1 depo ile şehir içinde min 1000km yapmam çok doğal ortalamaya vurunca 6 lt yapıyor bu şehir içinden kasıt istanbul ankara değil adana mersin gaziantep gibi yogunlugun az oldugu iller için geçerli
şehirler arasında yaklaşık 1700km yapmamında her çeyrek depoda bir fotografları çekerek konuyada ekledim zaten 1661 de 10 km gider yazıyordu ki ben 0 yazdıgında 90-100 km daha gidiyorum ozaman stop ediyor 0 dan sonra servise sorsan 50-60 gideri var diyor zaten
ayrıca ben bu cordoba ile 3.5 in üzerinde ortalama yaptıgımda çok yaktı bu sefer diyorum(şehir dışı sabit 80 de)
5500 devir çevirme olayına gelince buna servistekilerde hayret ediyor ben aracı aldıgımda 7km idi otobana uzaklık 3-4 km idi ve 10. kmden sonra dip gaz gidip ne kadar hız yapacagını test ettim 90 kmlik yolculuk boyunca ilk bastıgımda 180 ikinci 185 civarı ve üçüncüde 195 i gördüm ondan sonraki seferlerde 195 civarında hep yapıyordu o istanbula 158 ortalama hız ile gittim dediğim yolculuktada bolu dağından inerken bayır aşağı 210 u gördü cupra tampon taktıktan sonra hiç 210 u göremedim ama öyle bir yokuş denk geldiğindede 200ü rahat görüyorum
bu saydıklarıma inanmayanlar buyursunlar denemesini yapalım