Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Günün haftanın fırsatları

Evet beyler bu fırsatı kaçırmayın derim...

Fujifilm dijital fotoğraf makinesi Hızlıal.com da 749 tl yerine 398 tl..Tam G indirim,çok kısa süreliğine kaçırmayın derim...

Fujifilm FinePix S2950 özellikleri
• 14 megapiksel çözünürlüklü CCD sensör
• 18x optik zum 28 - 504 mm Fujinon objektif
• 3.0 inç 230K LCD ekran
• 200K çözünürlüklü EVF elektronik vizör
• Easy web ile Facebook ve YouTube'a görüntü yükleme
• 720p HD kalitesinde video kayıt
• HDMI mini çıkışı
• ISO 6400'e varan ışık hassasiyeti (düşük çözünürlükte)
• Yüz Tanıma Teknolojisi ile Kapalı Göz ve Gülümseme fonksiyonları
• SR Auto otomatik Sahne Seçici
• Tamamen manuel çekim modu
• AF Takip otomatik netleme
• Motion Panorama çekim modu
• Resim Arama ve Photobook Assistant
• Otomatik resim döndürme
• 4 adet AA tip pil ile çalışabilme
• Boyutlar: 110.2 x 73.4 x 81.4 mm
• Ağırlık: 341 gram (bellek kartı ve batarya hariç)

Fujifilm FinePix S2950 14 MP 18x Optik Zoom 3.0" LCD Dijital Foto.Makinesi | Fujifilm Dijital Fotoğraf Makineleri | Hizlial.com

Kurtbil,Can...Bu makine hakkında senden bir yorum alsak,ne dersin..? :)

Abi iş görür ama ihya etmez öyle diyim.Bu makinanın gündüz çekimleri güzel .Önceki serilerinde bu şekildeydi ama gece çekimleri ya da karanlıkta yapılan çekimler diyim güzel değil.Hep grenli çıkıyor.Kumlu kumlu görünüyor fotoğraflar.Ayrıca 4 adet kalem pille çalışıyor olması en kötü özelliği makinanın.Şarjlı pil alır kullanırsın ama o da dert yani.Video çekimi de güzel makinanın 1080p full hp olmayıp 720p de olsa yine de güzel .Ama dediğim gibi ihya etmez.

Kalem pil ile çalışıyor olması kötü ya Can...Pil mil dayanmaz buna..:)

makina derseniz canondan şaşmayın derim ve pilli cihazdan tatmin edici verim alamazsınız...

Evet beyler bu fırsatı kaçırmayın derim...

Fujifilm dijital fotoğraf makinesi Hızlıal.com da 749 tl yerine 398 tl..Tam %47 indirim,çok kısa süreliğine kaçırmayın derim...

Fujifilm FinePix S2950 özellikleri
• 14 megapiksel çözünürlüklü CCD sensör
• 18x optik zum 28 - 504 mm Fujinon objektif
• 3.0 inç 230K LCD ekran
• 200K çözünürlüklü EVF elektronik vizör
• Easy web ile Facebook ve YouTube'a görüntü yükleme
• 720p HD kalitesinde video kayıt
• HDMI mini çıkışı
• ISO 6400'e varan ışık hassasiyeti (düşük çözünürlükte)
• Yüz Tanıma Teknolojisi ile Kapalı Göz ve Gülümseme fonksiyonları
• SR Auto otomatik Sahne Seçici
• Tamamen manuel çekim modu
• AF Takip otomatik netleme
• Motion Panorama çekim modu
• Resim Arama ve Photobook Assistant
• Otomatik resim döndürme
• 4 adet AA tip pil ile çalışabilme
• Boyutlar: 110.2 x 73.4 x 81.4 mm
• Ağırlık: 341 gram (bellek kartı ve batarya hariç)

Fujifilm FinePix S2950 14 MP 18x Optik Zoom 3.0" LCD Dijital Foto.Makinesi | Fujifilm Dijital Fotoğraf Makineleri | Hizlial.com

Kurtbil,Can...Bu makine hakkında senden bir yorum alsak,ne dersin..? :)

Makine bende var, geçen haziranda bu fiyata almıştım kampanya hikaye hepsiburada da aynı para...

Makine 400 TL için iyi ama elinize aldığınızda profmuş gibi hissettirdiği için yetersiz geliyor... 1500 TL vermeyecekler için iş görür ;)

http://www.hepsiburada.com/Liste/fu...roductId=ft245443&categoryId=248&SKU=FT245443

Abi netten 2450mAh Duracell aldım, epey foto çektiriyor... İlk aldığımda ilk şarj sonunda 300'ü görmüştü...

Duracell Şarj Edilebilir Pil AA Kalem Pil 2'li Paket - Ofis Kırtasiye ve Büro - Hepsiburada.com

ürün bu...

Ben 4 tane aldım, yetiyor da... Bitiyorum derken bile 10 foto çekebiliyorsun. En büyük sıkıntı foto aktarırken açık unutmak :) Yani pc ile bağlantıyı kesmemek... Ben o sebepten yitiriyorum şarjı...

4 pil bitince BİM' den 1.5 TL' ye 4 AA kalem pil alıyorsun o da 200 tane çekiyordur tahminen... (Tahminen diyorum ölçmedim)

Bir de Can'ın dediği gibi. Gece çekiminde harikalar yaratamıyorsunuz hele hele tripod yoksa hiç mümkün değil. Çekim süresi uzun kaldığı için mecburen oynatıyorsun elini, o da fotoyu haşat ediyor (bkz senin imza :))

Geri
Üst Alt