Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Günün haftanın fırsatları

Arkadaşlar merhaba
Bugün FULL'de yine kampanya var; kışın cebinizi ısıtacak bir kampanya
Tüm istasyonlarımızda (marinalar hariç) bugün saat 12.00-24.00 arası tüm ürünlerde yuzde 12 indirim
Duymayan kalmasın, bekleriz

FULL'de Kampanya bitmiyor.
Şimdi de FULL Semt Pazarını başlattık.
2 haftada bir, Pazar günü sadece seçilen bir istasyonda akaryakıtlarda %12 indirim yaparken , marketlerimizde de süper indirimler bulacaksınız.
Tam alışılagelmiş semt pazarı havasında, kaliteli hesaplı canlı keyifli bir ortam
Şirketten yönetim kademesinden insanlarda sizlere hizmet ediyor çayınızı çorbanızı ikram ediyor olacak, camları da sildirebilirsiniz :)
ilk semt pazarını 19 Şubatta kuruyoruz
Hangi istasyon mu ? Ben de henüz bilmiyorum.
Facebook ta FULL Akaryakıt sayfamızda bir anketimiz var, hangi istasyon olacağını sizler seçeceksiniz. 17 Şubata kadar en çok oyu alan istasyonda Semt Pazarını kuracağız.
Oylarınızla istasyonu siz belirleyin, haydi oylamaya

Evet Yekta
orada bir anket var istasyonların adının listelendiği,
artık hangi istasyon müşterilerimiz kendi istasyonunu sahiplenirse oradayız tüm ekip

Merhaba Herkese,
FULL ve yakalaco 1 yıl neredeyse rafineri fiyatına benzin, motorin ve otogaz almanızı sağlayacak bir fırsat sunuyor.
Tam 1 yıl boyunca FULL pompa fiyatlarından anında %7 EKSTRA indirim sağlayacak yakala.co FULL İndirim Kartını 96 TL'ye yakala.co | FULL'DE 696 TL'LİK AKARYAKIT İNDİRİMİ 96TL! | İstanbul-Avrupa fırsatı fırsat sitesinden alabilirsiniz. (Özel günlerdeki indirimlerimiz hariçtir, kampanya kampanya ile birleştirilemez, müşteri lehine olan fiyattan faydalanır)
Ayda 1 depo ve üzeri yakıt alan arkadaşlar için almalarını tavsiye ederim, hele hele ayda 2 depo ve üzeri alıyorsanız hiç kaçırmayın.
Ayrıca herkese FULL Yol Yardım ve Hizmet Paleti hediyesi.

yakala.co | FULL'DE 696 TL'LİK AKARYAKIT İNDİRİMİ 96TL! | İstanbul-Avrupa fırsatı veya Benzin Zammına Son dan fırsatı satın alabilirsiniz

Selamlar

vaybe ne fulll muş neden yok bu kayseride fulll :)

benmi açsam yoksa :) yapıştırrrrrrr

anlayamdıgım olay şu akaryakıt'ta %8 kar var bunlar nasıl %7 yapabiliyolar taşıma masrafını karşılamazki ?

Kar marjı en düşük ürün benzinler olup "Dağıtım Firması + Bayi toplam marjı" %8'in üzerindedir. 2. sırada motorin gelir. LPG kar marjı en yüksek üründür.
FULL Akaryakıt gibi, bayiyi devreden çıkartıp kendi istasyonlarınızı işlettiğinizde ve ticarette biraz daha az kazanmayı kabul ettiğinizde herkesten daha uygun satabiliyorsunuz. İşin formülü budur.
Bu tabiki çok özel bir kampanyadır ve sınırlı sayıda müşteriye bu kartı verebiliriz. Reklam bütçesi gibi düşünebilirsiniz. TL'lere gazetelere dağıtmaktansa tüketicilre fayda sağlamak ve istasyonlarımızı denemelerini sağlamak istiyoruz. FULL'e gelen FULL'den ayrılmaz, hizmet ve ürün kalitemize güveniyoruz. Mesela istasyon açılışlarında %25 indirimle zararına mal satıyoruz ama bu sayde en az 5-10 bin tüketici yakıtımızı test etmiş oluyor ve boşuna bugüne kadar aynı mala fazla para verdiğini anlayıp bir daha başka firmalardan daha pahalıya almayı bırakıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: H_G
Herkes bilir, memeleketimin insanın genellikle bir dükkan açarken mankenleri getirir ve parayı onlara saçar, şov yapar. Sanıyorum biz açılışlarda doğrudan tüketiciye fayda sağlayan bir indirim yaparak daha doğru bir iş yapıyoruz.

Bu arada ESKİŞEHİR FULL açıldı, ama büyük %25 indirimli açılış çok yakında. Aslında bu perşembe planlamıştık ama hava muhalefeti nedeniyle haftaya erteleyebiliriz. Eskişehirli arkadaşlarımızı bekleriz, full.com.tr'den açılış haberlerini izleyebilirsiniz.

Selamlar

Geri
Üst Alt