Hocam ilk mesajımda belirtmiştim.Bahsettiğiniz şey mümkün değil ki hocam nasıl yapacaksınız ? Parametre ayarlarını nasıl yapıcaksınız ? Alt yapısı mib3 olan araca mib2 ye geri dönme olayının mümkün olacağını pek sanmıyorum. Daha önce bu işleri yapan bir kaç kişi ile bende görüştüm. Onlarda mümkün olmadığını söylemişlerdi.
Ben eski üniteyle denedim (Hatta VW Ünitesiyle denedim), herşey mükemmel çalışıyor. Önemli olan Mib3 değil aracın sistemi. Ekran da çerçeveye harika uyuyor. Ekran da buldum, alıyorum inşallah. Torpido için taşıyıcı da alacağım, onun da fiyatını bekliyorum. Geriye kalan, Harman mı taksam Preh mi? 2 üniteden de var elimde. Neyse ekran gelsin, uyguna bir Seat Sound bulursam onu da yaparım inşallah
Mevcut ünitede çeviri sorunlar bile var, ışık ayarlarında % ayarında sadece % gösteriyor mesela, bazı uyarılar yine aynı, eksik çeviri var. Bluetooth kopup duruyor, çok saçma çalışıyor, ses çok rezil, en azından Preh veya Harman üniteye geçersem mükemmel ses alırım, ses parametreleri vs var bende, ayrıca dediğim gibi Seat Sound bile yapabilirim uyguna bas ve merkez hoparlör bulursam.
Birde dediğimiz gibi servise gittim, 1850 dediler, açın dedim FullLink'i açamadılar. Bende bu şekilde çözüm buldum. Ben yarın tekrar tam teferruatlı Seat Preh ünite ile deneyeceğim. Bakalım nasıl çalışacak.