yigitkesgin
Kayıtlı Üye
4000 tl hocam.Hocam fiyat bilgisi?
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
4000 tl hocam.Hocam fiyat bilgisi?
Araca özel swap yazıldığı için serviste zor. Daha bu işlemi yapabilen servis yetkilisi ile karşılaşmadım hiç.
Dostum gidince mevlüt ustaya dinamik viraj farı için aracı iyice karıştırsın demiştin naptınız onu boş vakti oldumu mevlüt ustanın
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Valla dostum saat 9 a gelşyordu adam kaptacaktı artık
Malesef IQ light farkı. Benim olayım dönmesi değil aslında. Daha çok dynamic light assist olsun isterdim ben.Geçen arkadaşın tiguanını kullandım böyle far olamaz döndüğünü bariz fark ediyorsun kendi arabama binince dönmediğini farkettim
Malesef IQ light farkı. Benim olayım dönmesi değil aslında. Daha çok dynamic light assist olsun isterdim ben.
Full link itekrar sorLeonla ateca aynı multimedya kullanıyor ama leonun menüsünde dinamik viraj farı yok bu olayın üstüne düşeceğim gidip konuşacam seatla.