9.2lik üniteyi araca taksak bile full link halen olmayacak sanki değil mi?Aynen bu araç gırtlak dolu gibi. Yakında zaten piyasaya düşer 9.2 lik üniteler.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
9.2lik üniteyi araca taksak bile full link halen olmayacak sanki değil mi?Aynen bu araç gırtlak dolu gibi. Yakında zaten piyasaya düşer 9.2 lik üniteler.
9.2lik üniteyi araca taksak bile full link halen olmayacak sanki değil mi?
Fabrika benim maile verdiği cevapta; fabrika çıkışında full linki aktive etmezsek sonradan açamıyorsunuz demişti. Tabi bu 8,25 için mi geçerliydi sadece bilmiyorum. Full linki açık gelen bir cihazı araçlarımıza taktığımızda full link çalışacak mi çalışmayacak mi sorusunun cevabı da yok henüzBenim bildiğim 9.2 lerde standart geliyor.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Fabrika benim maile verdiği cevapta; fabrika çıkışında full linki aktive etmezsek sonradan açamıyorsunuz demişti. Tabi bu 8,25 için mi geçerliydi sadece bilmiyorum. Full linki açık gelen bir cihazı araçlarımıza taktığımızda full link çalışacak mi çalışmayacak mi sorusunun cevabı da yok henüz
Yok aktif olur hocam. Ama 9.2” multimedyanın torpidoda ünitesi var mib 3. Bizdeki 8.2 liklerin arkasında bu. Yani 9.2 mm alınırsa onunda alınması lazım. Ebayden 1000€ ya denk geliyor alınıyor ama o da cracklenmedikten sonra kullanılamaz henüz.9.2lik üniteyi araca taksak bile full link halen olmayacak sanki değil mi?
Donanım listesine baktım ben bir fark göremedim. Zam neden anlamadım.Fr atecalara 10 bin tl zam gelmiş
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fr atecalara 10 bin tl zam gelmiş
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Araç özelliklerine bakılırsa 2021 25.hafta sonrası üretimlerde Full Link özelliği de var. Fiyat farkını bu özelliğe yorumladım…