ArcTech
Avrupa Bölge Sorumlusu
@ibrahimars iOS'larda vitesin önündeki USB girişiyle telefonu bağlayınca otomatik olarak bağlanıyor.Büyük ihtimalle Android telefonlarında da öyle olur.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
@ibrahimars iOS'larda vitesin önündeki USB girişiyle telefonu bağlayınca otomatik olarak bağlanıyor.Büyük ihtimalle Android telefonlarında da öyle olur.
android auto oluyor eve ama full link olmuyor bağlanıyor ancak ekrana birşey gelmiyor
Serviste veya dışarda fullink aktivasyonu yaptırdınızmı?
Kapalıysa ücret karşılığı açtırmanız gerekiyor.
Açtırdıysanız, kablo bağlantısı ile kullanabilirsiniz. Orjinal kablo ile deneyin bağlantı kurmayı bazı kısa kablolarda çalışmıyor.
kusura bakmayın yanlış söyledim mirror link olacaktı full link açık sorun yok serviste aktif edildi ben mirror link kullanamıyorum
aynen öyle bağlantı yapıyorum ekrana birşey gelmiyor yalnız telefonda paylaşım kısmında mirror link diye birşey buldum acaba ne işe yarayacak akşama onu deneyeceğimAndroid auto google tarfından telefon ve araç arasında olan bağlantı iken mirrorlink farklı bir yazılımdır.
samsung 1 ocak 2020 tarihi itibariyle carmode desteğini sonlandırdı.
yani mirrorlink ile bağlantı kursanızda ekrana uygulama getirmek için farklı yazılımları denemeniz gerekmekte.
aynen öyle bağlantı yapıyorum ekrana birşey gelmiyor yalnız telefonda paylaşım kısmında mirror link diye birşey buldum acaba ne işe yarayacak akşama onu deneyeceğim
Açıkçası mirrolinki detaylı incelemedim. Kablosuz android auto yapabilmek için bi ara bakmıştım fakat pek verim alamadım.
Mirrorlink için headunit uygulamalar ile ekran yansıtabilirsiniz diye düşünüyorum.