Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
1500Suan ne fiyat istiyorlar mıs
Arona full link için doğuş otoya gittiğimde huawei android yüklemesi yapılmıyor dediler. Android ile full link kullanan yokmu
Android Auto diye program var onu indirip kurmanız gerekiyor
Telefonunuzda mirrorlink bağlantısı var ise direk bağlantı sağlıyor
Peki neden olmaz dedilerki bana acaba
•Sticker isteği için özelden mesaj yazınız
Ben Doğuşun elinde aktivasyon anahtarı kalmamasından dolayı Ender elektronikte yaptırmıştım.Merhaba bu kampanya seat da olan bir şey mi yoksa dışarda yapan bir yer mi ?
hocam bu konuda bilgi verebilirmisiniz mesela bu apk yı nereden indiririz ? güncellemeyi nereden yaparız android için bende açtırdım full link i yardımcı olursanız sevinirimAndroid Auto'ya TR'de resmi olarak destek verilmiyor. Yani play store a gidip direkt indiremiyorsunuz. Apk'sını indirip yüklemeniz lazım. Yakın bir zamana kadar bayilerin bu konuda bilgisi yoktu, bu yüzden de çalışmadığı yönünde yanlış bir bilgi veriliyordu. Güvenilir apk download sitelerinde google'ın kendisi tarafından yüklenmiş versiyonlarını bulabilirsiniz.Tek sıkıntısı manuel olarak güncelleme yapmanız gerekiyor. Ayda 1 versiyon çıkarıyorlar, benim elim alıştı artık, 2-3 haftada bir girip bakmaya yeni sürümü var mı diye.