Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

full den aldıgım benzin yardım :(

komple borulara kadar bitirip kaliteli bir yerden benzin alıp hemen arkasından yakıt filtrenizi değiştirmenizi öneriirm.

Komple full ile alakalı değildir bence istasyonla alakalı olma olasılığı daha yüksek...
Uzun zamandır beykent full den benzin alıyorum şuana kadar hep 95 kullanmıştım dün ilk defa gaza gelip neredeyse bomboş depoyu 97 ile fulledim sanki alt devirler daha bir canlı oldu gibi geldi bana gaz tepkisi daha bir hızlı geldi pisikolojik mi bilmiyorum ama hoşuma gitti bu 97:D
Bu arada da bazen soğuk çalıştırmada olan hafif avans vurma tarzı titremeyi sormak için altur a gittim bugün baktılar birşey bulamadılar benzini değiştir bir daha bakalım dediler 10 kerede 97 koyma 95 koy diye de uyardılar çözemedim ben bu işi:confused:

Arabada şuan depo ağzına kadar 97oktan dolu fuul'den bende yarın akşam bigazlıyayım bakayım sonuç nedir çünkü fuulden aldım alalı basıcak yol denk gelmedi........!

Kullandığımda bariz sorun vardı ivmelenirken ... Bende de olmuştu da bu kadar değil , kardeşim depoyu bitirene kadar araca hiç yüklenme en sağlıklısı o olur yani şu an için

TSI'lar yakıt konusunda çok seçiciler ya :mad: :confused:

Seçici olacak tabi. 1) Turbo 2) Direkt enjeksiyon ..

Bizim araçlar knock sensörlerine bağlı olarak avans kısıp açarlar. Muhtemelen araba avansını avans vurmamak için olabildiğince kısmıştırpuhaha

avansını kısan araba güçten düşer. Avans kısmak yetmiyorsa avans vurmamak için bu sefer turbo basıncından didiklemeye başlar.

Sonra dersiniz arabam gitmiyor diye puhahapuhaha

Bilgi mantıklı da komik olan ne bu kadar onu çözemedim :D

ucuz die saldırmaya dewam et knka sen affern :D
dun olan 3.40 lık benzinın rehavetıne kapılıp 44 lıtre benzin aldım fullden..bugun ıstanbul park yolunda gaza asıldım araba bellı bıyerde sanıyelık gaz kesıyor sonra bırden hızlanıyor.. sankı tcs devreye gırdıgınde gaz keser gıbı.. kı durum su yerler hafıf ıslaktı belkı tcs m devreye gırıyor dedım ama lambası yanmıyordu :(
mesela dıp gaz gıdıyorum 60 70 lerde gaz yemıyor anlık sonra bırden hızlanıyor
napıcam :(

Geri
Üst Alt