ZGR
Kayıtlı Üye
full den dizel alan arkadaşların yorumu nedir. Mazot sesli mi ? yoksa sessiz mi ?
butun araclara sırket ıcınde full den alıyoruz en ufak bı sorun olmadı dızellerde
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
full den dizel alan arkadaşların yorumu nedir. Mazot sesli mi ? yoksa sessiz mi ?
omer TSI araçlarda genelde bu var ben yıllardır alışkınım :S benzin oldugundan kesinlikle eminmisin
Kullandığımda bariz sorun vardı ivmelenirken ... Bende de olmuştu da bu kadar değil , kardeşim depoyu bitirene kadar araca hiç yüklenme en sağlıklısı o olur yani şu an için
TSI'lar yakıt konusunda çok seçiciler ya
dun olan 3.40 lık benzinın rehavetıne kapılıp 44 lıtre benzin aldım fullden..bugun ıstanbul park yolunda gaza asıldım araba bellı bıyerde sanıyelık gaz kesıyor sonra bırden hızlanıyor.. sankı tcs devreye gırdıgınde gaz keser gıbı.. kı durum su yerler hafıf ıslaktı belkı tcs m devreye gırıyor dedım ama lambası yanmıyordu
mesela dıp gaz gıdıyorum 60 70 lerde gaz yemıyor anlık sonra bırden hızlanıyor
napıcam