Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

full den aldıgım benzin yardım :(

geçmiş olsun bende bugün farkettim yakıtın ne kadar etkili olsuğunu 2 depo fuelsave den donra v power dizele döndüm araba kendine geldi resmen. az pahalı az da çok yakıyor ama olsun.

full den dizel alan arkadaşların yorumu nedir. Mazot sesli mi ? yoksa sessiz mi ?

ben olsam o benzini depodan çektiririm sonra laboratuara analize gönderirim:eek:key:

aslında 2 tane aynı motordakı aracı kaldırmak lazım biri full biride shell

bende 97 ile fullden fulledim..bir sorun yaşamadım..ama bahsettiğin soru daha önce almamam gereken bir benzini alınca yaşadım..gaza basıyordum devir düşüyordu..vites küçülttüm biraz zorladım ve bıraktım ..sonra düzeldi..benim sorun benzin filtresi gibi göründü onu değiştirdim

Kullandığımda bariz sorun vardı ivmelenirken ... Bende de olmuştu da bu kadar değil , kardeşim depoyu bitirene kadar araca hiç yüklenme en sağlıklısı o olur yani şu an için

TSI'lar yakıt konusunda çok seçiciler ya :mad: :confused:

geçmiş olsun kardeşim..
sayfaları okumadım ama benzin filtreni bi değiştir bakalım serviste belki bişiler düzelir..

omer TSI araçlarda genelde bu var ben yıllardır alışkınım :S benzin oldugundan kesinlikle eminmisin

Geri
Üst Alt