Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Şehir içi 7.5-8.5 arası şehir dışı 6 litre civarındaMK2 Fr kullanıp verilerin paylaşmak isteyen olur mu acaba?
Tam 1 litre hatta 1,5 litre fark var Mk2 ile Param olsun hemen Mk3 e transfer olacağım2016 125 lik manuel FR tamamı şehir içi 6.1 ortalamam var uzun süreli. Şehir dışı 5.2 civarı yakıyorum.
Kullanım çok önemli, fr düşük devirde max tork a ulaştığı için 2000 devir üstü gereksiz.Mk2 Leon ile 7,5 Lt şehir içi gören var mı ki Birde yol bilgisayarı bana pek inandırıcı gelmiyor, Depoyu fullediğimde ilk 100 km yi rampa aşağ
Tam 1 litre hatta 1,5 litre fark var Mk2 ile Param olsun hemen Mk3 e transfer olacağım
Ben 102 KM ortalama ile 5,4 LT yakmıştım geçen ay .... Şehir içinde de 33 km ortalama 7,8 şuanda