Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Arkadaşlar yakıt değerlerini düşürmek için nasıl kullanmalıyız vites değiştirme kaç bin devirde yapmalıyız 2013 fr
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende de aynı araç var.Başlangıçta 7.2 idi.Şuan exo modda şehir içi 6.7 düştü.Bunu ben de merak ediyorum. 2017 fr manuel kullaniyorum sehir ici minimum 7.2litre gorebildim eco modda 18 inc jantla ve klima acik a/c kapaliyken. Her gun ayni guzergahlari kullaniyorum. Giderken 7.8 gelirken 7.2 yaktim minimum sizce normalmidir?
Sizin araç kaç kilometredeydi acaba? Ben daha yeni 1200 gördüm acaba kilometreyle mi alakalı diye düşünüyorum.Bende de aynı araç var.Başlangıçta 7.2 idi.Şuan exo modda şehir içi 6.7 düştü.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Suan 1400 civarıSizin araç kaç kilometredeydi acaba? Ben daha yeni 1200 gördüm acaba kilometreyle mi alakalı diye düşünüyorum.
Öncelikle yol bilgisayarının vites değişim komutlarına uy kesinlikle. Ben şehir içi kullanımımda 100 kmde 6 lt yakaladım, zor da olmadı, çok sıkışık trafik olmadığı sürece çok kolay, üstelik normal süratlerde kullandım, yola göre 50 ile 90 km arası kullanım bu şehir içinde. Azönce çektiğim resim aşağıda. Yani önceki yazılarda bir arkadaşın dediği gibi üzmeden zorlamadan kullanırsan çok kolay düşürürsün tüketimiArkadaşlar yakıt değerlerini düşürmek için nasıl kullanmalıyız vites değiştirme kaç bin devirde yapmalıyız 2013 fr
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kasada ufak bir kaç dokunuşla daha spor bir görünüm alırsın.Fr 150 hp 2016 dsg kullanıyorum, ortalama 7.5 lt
Gayet de performanslı ve süratli kullanırım, uzun yol 90 sabitleyince 5.4 lt gördüm, lakin altında fr varsa sabredebilmen pek mümkün değil kardeşim basarsın ;-) bi de dizeli niye bırakıyorsun?
Beyaz tdı var hem kırmızı içimde kaldı hem görüntü olarak farklı hemde performans için istiyorum