DOUKAN
Kayıtlı Üye
Kesınlıkle 1.6 8v den fazla yakmaz gazlamadıgın surece,hatta gazlasanda 11-13 arası olcaktır ortalama o da aldıgın zewkın karsılıgı olur
DSG'ninde faydası varmı buna Can?
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Kesınlıkle 1.6 8v den fazla yakmaz gazlamadıgın surece,hatta gazlasanda 11-13 arası olcaktır ortalama o da aldıgın zewkın karsılıgı olur
50 milyona 100 km yapamadım...basarak..
DSG'ninde faydası varmı buna Can?
50 milyona 100 km yapamadım...basarak..
emre sen 1.6 mı kullanıyosun yoksa fr mı az yakar derken nedemek istiyosun 90 90 takılırsam benim 1.6 da tsı dan az yakar ne dersin
---------- Post added at 18:53 ---------- Previous post was at 18:52 ----------
arkadaşlar gerçekçi olun fr veya cupra alıcak birinin yakıt hesabı yapmaması lazım...
kotu bsey deıl mı yanı ? anlayamadım bılal
yada eklım FR dan mı bahsedıyosun ?
abi bu çok ciddi bi rakam benim bi abimde 3.18 ci var 50 liraya 200 220 km gibi bi yol yapıyorum demişti gerçi basmayarak. birden düşündümde çok korkunç