LeonRider
Kayıtlı Üye
otomatik şanzımanların bi çoğu dsg olmasa bile gazdan ayağını çektiğinde o hızda arabayı kaldırıcak en büyük vitese atar zaten..
sen suya geri dön tam iyi gelmemiş
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
otomatik şanzımanların bi çoğu dsg olmasa bile gazdan ayağını çektiğinde o hızda arabayı kaldırıcak en büyük vitese atar zaten..
sen suya geri dön tam iyi gelmemiş
http://rapidshare.com/files/277258570/f1QFniNkXS1L.ppt
dou şunu bir indirip incelesene benim masaüstü gümledi tüm bilgiler gitti bakamıyorum bir incele bakayım gereken bilgiler olması lazım burada
elbette fabrika verileri 1-2 puan daha az olur mal satacak adam ama bunun yanında yapılan testler hep stabil sürüş üzerindendir burada kullanıcının kullanım stili önem kazanır ama dsg nin tsi teknolojisi ile bir araya gelmesi sonucunda yakıtta düşündüğümüz kadar büyük oranları görme ihtimalini azaltır gibi geliyor bana
aksi bi iddianmı var aslan
1,6 leondan az yakacağı kesin takma sen kafana bu kadar zaman sabvrettiysen o 8v e fr kesinlikle sana tatminkar gelecektir.