Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fr dsg hakkında bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pazartesi okula giderken uğrayıp bir sorayım güçlüye.

evet zincirli kardeşim ama şu zamana kadar 10 kişiye sorduysam 5'i ömürlük 5'i de 120K km'de değişiyo dedi ki bence ömürlük değildir..en kötü zincirin de bakıma ihtiyacı vardır yahu..

mantık da onu söylüyor Emre. Şimdi asıl cevap 120bin ağır bakımda TSI ve TFSI motorlarda standart bakım maliyeti ne olacak? Servisten yetkili birileri buna cevap vermeli bence.

Zincir gergisi veya zincir ses yapmıyorsa değişecek diye bir şey yok. Bunun dışında tsi motorların bakım masrafı normal 1.6 motorlardan her zaman fazla olacaktır. Kullanılan yağlar öncelikle farklı biri 10/40 biri 0/30 motor yağı kullanılıyor ki burada en büyük fark başlıyor. 1.6 motorun bujisi nin tanesi 5 tl idi yanlış hatırlamıyorsam tsi in ki ise 28 tl adet fiyatı bu da otomatik olarak fiyat yükseltir. O beklediğiniz yetkili ağızlar bu başlıklara pek bakmıyorlar birilerinin özel mesaj yolu ile uyarması gerekmekte ancak o zaman net cevaplar alırsınız. Ya yapılan bir şeyi savunacaklar ya da servise çağırmak için foruma girildiğini unutmayın. bunun dışında net bilgi almak istiyorsanız 0 216 alan kodu 302 55 44 ten 133 ten Gökhan 129 Sibel Hanım ya da 126 dahili numarasından İsmail Ustaya ulaşarak bilgi alabilirsiniz bu konuda

Mert abi ses derken nası bi ses..
çünkü off bu araba çok ses yapıyo diye kim cebinden 2K Lira çıkartmak ister ki.. :)

mert abi 5 liraya bujimi var yahu ben toledoya bile hiç 5 liraya buji alamadımda ondan merak ettm :D

TSI araçların motor yagı 0/30 olduğu halde ne olacak canım o da yağ bu da yağ tarzı yaklaşımlarla (o da mazot bu mazot tarzı veya o da boya bu da boya şeklinde) araca 10/40 motor yağı konması sonucunda gergi çevresi fazla aşıntı yapar bu da zincirin boşluk yapmasına sebep verir buda bilhassa ilk marş anında dizelmiş gibi çalışan bir benzinli tsi ınızın olmasına sebep verir. Emre 5 + kdv idi yanlış hatırlamıyorsam adedi yarın net bir rakam veririm eğer arzu edersen

TSI buji adet fiyatını tam olarak söylicektim bi set şuan bana bakıyo ama fiyatı yok..
her şeyin faturasını buldum arabanın 30K bakım faturası nerde yahu.. :S :S

Ozan Abi(araç sahibi) görüşmelerimiz devam ediyor bakalım babam ikna oluyor gibi...

TSI araçların motor yagı 0/30 olduğu halde ne olacak canım o da yağ bu da yağ tarzı yaklaşımlarla (o da mazot bu mazot tarzı veya o da boya bu da boya şeklinde) araca 10/40 motor yağı konması sonucunda gergi çevresi fazla aşıntı yapar bu da zincirin boşluk yapmasına sebep verir buda bilhassa ilk marş anında dizelmiş gibi çalışan bir benzinli tsi ınızın olmasına sebep verir. Emre 5 + kdv idi yanlış hatırlamıyorsam adedi yarın net bir rakam veririm eğer arzu edersen

buldum faturayı..
orta 1'de aldığım ara karneleri bile buldum yanında..
22.70 gözüküyo tanesi..velakin sevgi dokunuşlu olabilir elbet.. :D

Ozan Abi(araç sahibi) görüşmelerimiz devam ediyor bakalım babam ikna oluyor gibi...

kardeşim güzel haberlini bekliyoruz biliyosun dimi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt